Автоматските плаќања пристигнуваат на Satispay

Автоматските плаќања пристигнуваат на Satispay

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

Satispay додава можност за поставување на автоматски плаќања како што се телефонски додатоци и сметки и најпаметната услуга за електронско плаќање во моментот станува се посовршена и интегрирана со неколку уникатни карактеристики

Автоматските плаќања пристигнуваат на Satispay

Сати започнува услугата на автоматски плаќања преку својата апликација и која неодамна ја овозможи функционалноста во широко распространетата апликација за паметни плаќања. Всушност, преку новата функција можеме да ги активираме оние автоматски плаќања што се повторуваат, како што е надополнување од бројот на мобилниот телефон, плаќање на еден сметка или исто така сврти пари секој месец на контакт.

КАКО ДА БИДЕТЕ 5 ЕВРА БЕСПЛАТНО СО САТИПАЈ

Функцијата е вметната заедно со пагоаПА, телефонски додатоци, марки за автомобили и мотоцикли, билтени, заштеди и коверти за подароци и за нивно користење ќе биде доволно пристапувајте до функцијата и претходно овластете ја уплатата преку Satispay едноставно со скенирање на QR-кодот на веб-страницата на снабдувачот или мобилниот телефон што треба да се наполни и потврди од апликацијата.

КАКО ДА БИДЕТЕ 5 ЕВРА БЕСПЛАТНО СО САТИПАЈ

Андреа Алара, Раководител за развој на бизнисот на Satispay, зборуваше за новата услуга:

Ние сакаме да одговориме на сите реални потреби на потрошувачите и продавачите на стоки или услуги. На почетокот на услугата, многу компании веќе го разбраа потенцијалот на автоматско плаќање за да ги задржат клиентите и тоа ќе се активираат во наредните недели: од услугите за претплата како што се претплати на групите Mondadori Group и Good Morning Italia, до апликациите на мобилност, како што се MiMoto и appTaxi до телековите како што се Tiscali и комуналните услуги како што се енергијата VIVIgas.

Па сепак, интеграција и подобрувања на една апликација која навистина го револуционизира системот на мобилни и не-мобилни плаќања, со разоружување и економска леснотија на користење.

Еве други написи на САТИСПЕЈ

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!