Автоматски одговор на Facebook Messenger со AutoResponder за FB Messenger

Автоматски одговор на Facebook Messenger со AutoResponder за FB Messenger

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

AutoResponder за FB Messenger: како да поставите автоматски одговор на Messenger за разговори, разговори, групи и многу повеќе. Андроид апликација за автоматски одговор на Facebook Messenger

Автоматски одговори на пораки на Фејсбук

Денес сакам да ви презентирам навистина многу удобна програма посветена на сите корисници кои секојдневно користат Facebook Messenger за слободно време или деловно работење.

Апликацијата се вика AutoResponder за FB Messenger и неговата цел е лесно разбрана, зар не?

Што прави оваа програма?

AutoResponder за FB Messenger е апликација што ја става на располагање авто одговор за популарната апликација за пораки што нуди бројни опции за прилагодување.

Во пракса тоа е алатка која, еднаш правилно поставена и конфигурирана, ви овозможува да испратете автоматски и однапред дефинирани одговори до луѓето што нè пишуваат на Messenger во разговорот.

Се разбира, тоа нема да ни овозможи да избегнеме да одговориме на овие луѓе засекогаш, но барем на почетокот, во тотална автономија, ќе може да даде некои стандардни одговори на луѓето кои не контактираа преку познатата социјална мрежа.

Да речеме дека е исклучително корисна алатка да се „одвои време“ и да се дадат некои стандардни одговори на луѓето кои не контактираат, чекајќи ја нашата интервенција и нашиот одговор.

Како работи AutoResponder за FB Messenger?

Користењето на AutoResponder за FB Messenger е многу едноставно.

Преземете ја апликацијата од Продавница за Android Play, стартувајте го, дозволете пристап до известувања, кликнете на копчето “+” во долниот десен дел и следете ги индикации на екранот за подобро конфигурирање на истиот.

Во суштина, апликацијата ја чита приватната порака за Messenger што ја добивате од одреден контакт и, врз основа на преписката или сличноста на клучните зборови што сакате да ги поставите, соодветно одговара.

ПРИМЕР

Ако имате бизнис и некој ви пишува на Messenger, можете да поставите автоматска порака што го измами чекањето додека не сте оној кој ќе му одговори на клиентот. Секој ќе ве праша часовите за отворање на вашата продавница? Некој ве контактира за информации за некој производ? Ако не можете да одговорите директно, овој авто одговор ќе го направи тоа за вас.

Тој може да даде прецизни одговори врз основа на направеното барање или генерички одговори сè додека не интервенирате за да му дадете на клиентот одговорот што го бара.

Тоа е за сите намери и цели бот за подобро управување со разговорот со Facebook Messenger.

Апликацијата работи со контакти и групи и автоматски одговара на сите пораки на „Facebook Messenger“, испраќа одговори на специфични пораки, пораки за добредојде за нови разговори, замена на одговори, повеќе одговори, програмабилни пораки, исто така нуди и апликација поддршка за Tasker и ви овозможува да креирате резервни правила.

Во заклучок, понудените карактеристики се навистина многу. Единствената работа што ќе мора да ја направите, барем на почетокот, е одвојте некое време за да се постави програмата за добивање точни одговори на одредени прашања.

Сепак, по првата почетна конфигурација, патот ќе се спушти бидејќи апликацијата ќе стори сé што е независно.

Понудени карактеристики

Автоматски одговор до Facebook Messenger (Лајт)
Комплетно индивидуализира
Одговори на сите Пораките
Испратете одговори на пораки специфичен
Порака за добредојде за нови разговори
Замена на одговорите (позиција *, време, име …)
Повеќе одговори по правило
Работи со јас контакти и со јас групи
Игнорирај е специфичен контакти и групи
Пораки програмабилно
Dialogflow.com (Апи.аи)
Поддршка за Задача
Правила за резервна копија за лесно закрепнување
А одлично алатка за твоето бизнис

И уште многу ќе дојдат во иднина

Дали плаќа AutoResponder за FB Messenger?

Програмата во моментов е сè уште во бета фаза и е достапен за Android бесплатно поддржани со реклами и изборни набавки во апликација за отклучување на верзијата Pro што ги отстранува рекламирањето и ги отклучува сите карактеристики по цена од 14,99 €.

Подолу ќе го најдете линкот за преземање:

БЕСПЛАТНИ ОД ПРОДАВНИОТ ЧУВАР

Дозволете ми да кажам во коментарите на крајот на статијата што мислите за оваа интересна апликација за Android.

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!