Ажурирање на Android Honor 10

honor 20 pro android q actualización

Еве добра вест за сите Чест корисници, долго чекањето конечно заврши и еве го списокот на сите оние паметни телефони што ќе ги добијат Ажурирање на Android 10.

Иако ова ажурирање ќе се спроведе многу наскоро, сепак ќе можете да ја видите маската ЕМУИ одозгора. Еве список на сите уреди што ќе ги добиваат Honor Почитувајте го ажурирањето на Android 10!

Ажурирање на Android Honor 10

Ажурирање Honor 20 Pro / Honor 20 Android 10

чест ажурирање за про 20 андроид Ажуриран статус: потврден, датум допрва треба да биде објавен

Ажурирање на Honor View 20 Андроид 10

ажурирање на андроид q 20 поглед

Honor View 20 беше лансиран во јануари 2019 година, овој уред има 6,4-инчен дисплеј кој доаѓа со резолуција од 1080 x 2310 пиксели. Овој уред работи со процесор од 2,8 Kirin 980 окта-јадра GHz и е поврзан со 8 GB RAM меморија и 256 GB внатрешно складирање.

Во овој уред е вградена батерија од 4000 mAh, која има можности за брзо полнење. Потврдено е дека Honor View 20 ќе го добие Почитувајте го ажурирањето на Android 10.

Ажуриран статус: потврден, датум допрва треба да биде објавен

Ажурирање Honor 9x Pro / Honor 9xAndroid 10

чест 9x андроид ажурирање q Ажуриран статус: потврден, датум допрва треба да биде објавен

Ажурирајте го 8x Андроид 10

чест 8х ажурирање на андроид q

Honor 8x беше лансиран во октомври 2018 година, овој уред има 6,5-инчен дисплеј кој доаѓа со резолуција од 1080 x 1080 пиксели. Овој уред се напојува со процесор од 2,8 GHz Kirin 710 и е во комбинација со 6 GB RAM и 128 GB внатрешно складирање.

Во овој уред е вградена батерија од 3750 mAh, која доаѓа со можности за брзо полнење. Потврдено е дека Honor 8x ќе го добие Ажурирање на Android 10.

Ажуриран статус: потврден, датум допрва треба да биде објавен

Honor 10 Lite ажурирање за Android 10

чест 10 ажурирање на андроид q

Honor 10 Lite беше лансиран во јануари 2019 година, овој уред има 6,21 инчен екран кој доаѓа со резолуција од 1080 x 2340 пиксели. Овој уред се напојува со окта-јадрен процесор 2.2 KHz Kirin 710 и е во комбинација со 6 GB RAM и 128 GB внатрешно складирање.

Во овој уред е опремена батерија од 3400 mAh, која доаѓа со можности за брзо полнење. Потврдено е дека Honor 10 Lite ќе го добие Почитувајте го ажурирањето на Android 10.

Ажуриран статус: потврден, датум допрва треба да биде објавен

Ажурирање на Honor 8c Android 10

чест ажурирање на андроид 8ц

Honor 8c беше лансиран во мај 2019 година, овој уред има 6,626-инчен екран кој доаѓа со резолуција од 720 x 1520 пиксели. Овој уред се напојува со 1,8 GHz Kirin 632 окта-јадрен процесор и е во комбинација со 4 GB RAM и 64 GB внатрешно складирање.

Во овој уред е вградена батерија од 4000 mAh, која има можности за брзо полнење. Потврдено е дека Honor 8c нема да добие ажурирање на Android 10.

Ажуриран статус: нема да се ажурира

Освестете го ажурирањето на Android 10

ажурирање на андроид q почесна игра

Honor Play започна во август 2018 година, овој уред има 6,3-инчен дисплеј кој доаѓа со резолуција од 1080 x 2340 пиксели. Овој уред работи со 2,4 ок-јадрен процесор со Kirin 970 од 2,4 GHz и споен е со 6 GB RAM и 64 GB внатрешно складирање.

Во овој уред е вградена батерија од 3750 mAh, која доаѓа со можности за брзо полнење. Потврдено е дека Honor Play нема да го добие Ажурирање на Android 10.

Ажуриран статус: нема да се ажурира

Ажурирање на почесен преглед 10 Андроид 10

Honor View 10 е лансиран во мај 2019 година, овој уред има 5,99 инчен екран кој доаѓа со резолуција од 1080 x 2160 пиксели. Овој уред работи со 2,4 ок-јадрен процесор со Kirin 970 од 2,4 GHz и споен е со 6 GB RAM и 128 GB внатрешно складирање.

Во овој уред е вградена батерија од 3750 mAh, која доаѓа со можности за брзо полнење. Потврдено е дека Honor View 10 ќе го добие Почитувајте го ажурирањето на Android 10.

Ажуриран статус: потврден, датум допрва треба да биде објавен

Ажурирање за почести за Android 10

Honor 10 беше лансиран во јануари 2019 година, овој уред има 5,84-инчен екран кој доаѓа со резолуција од 1080 x 2280 пиксели. Овој уред работи со 2 Кита 970 окта-јадрен процесор .36 GHz и е во комбинација со 6 GB RAM и 64 GB внатрешно складирање.

Во овој уред е опремена батерија од 3400 mAh, која доаѓа со можности за брзо полнење. Потврдено е дека Honor 10 нема да го добие ажурирањето на Android 10.

Ажуриран статус: нема да се ажурира

Почестете го ажурирањето на Android 9N Android 10

Honor 9N беше лансиран во јули 2018 година, овој уред има 5,84-инчен екран кој доаѓа со резолуција од 1080 x 2280 пиксели. Овој уред се напојува со окта-јадрен процесор 2,036 GHz Kirin 659 и е во комбинација со 8 GB RAM и 128 GB внатрешно складирање.

Во овој уред е вградена батерија од 3000 mAh, која доаѓа со можности за брзо полнење. Потврдено е дека Honor 9N нема да го добие ажурирањето на Android 10.

Ажуриран статус: нема да се ажурира

Ажурирање на „Андроид 10“ со чест 9

Honor 9i беше лансиран во октомври 2017 година, овој уред има 5.9-инчен дисплеј кој доаѓа со резолуција од 1080 x 2160 пиксели. Овој уред е придвижуван од окта-јадрен процесор со 2,36 GHz Kirin 659 и е во комбинација со 4 GB RAM и 64 GB внатрешно складирање.

Во овој уред е вградена батерија од 3340 mAh, која доаѓа со можности за брзо полнење. Потврдено е дека Honor 9i нема да го добие Ажурирање на Android 10.

Ажуриран статус: нема да се ажурира

Ажурирање на Honor 9 Android 10 Lite

Честа 9 Lite беше лансиран во јануари 2019 година, овој уред има екран од 5,65 инчи кој доаѓа со резолуција од 1080 x 2310 пиксели. Овој уред работи со 2 Кита 659 окта-јадрен процесор .36 GHz и е во комбинација со 4 GB RAM меморија и 64 GB внатрешно складирање.

Во овој уред е вградена батерија од 3000 mAh, која доаѓа со можности за брзо полнење. Потврдено е дека Honor 9 Lite нема да го добие Ажурирање на Android 10.

Ажуриран статус: нема да се ажурира

Ажурирање на Honor 7c Android 10

Honor 7c беше лансиран во мај 2019 година, овој уред има 5,99 инчен екран кој доаѓа со резолуција од 720 x 1440 пиксели. Овој уред работи со 1,8 GHz окта-јадрен Snapdragon SDM 450 процесор и е во комбинација со 4 GB RAM меморија и 64 GB внатрешно складирање.

Во овој уред е вградена батерија од 3000 mAh, која доаѓа со можности за брзо полнење. Потврдено е дека Honor 7c нема да го добие Почитувајте го ажурирањето на Android 10.

Ажуриран статус: нема да се ажурира

Список на сите телефони на Honor кои добиваат Ажурирање на Honor Android 10

Телефонски список за почести Ажурирајте го статусот Датум
Чест 20 про Потврдено Да бидат објавени
Чест 20 Потврдено Да бидат објавени
Преглед на честа 20 Потврдено Да бидат објавени
Чест магија 2 Потврдено Да бидат објавени
Чест 20 Лајт Потврдено Да бидат објавени
Чест 20i Потврдено Да бидат објавени
Игра на честа Очекувано Н / А
Чест 10 Потврдено Да бидат објавени
Honor 9X Pro Потврдено Да бидат објавени
Чест 9х Потврдено Да бидат објавени
Чесна нота 10 Потврдено Да бидат објавени
Чест 9и Нема да се ажурира Н / А
Чест 9 лајт Нема да се ажурира Н / А
Чест 9Н Нема да се ажурира Н / А
Чест 9 Нема да се ажурира Н / А
Честа 8 про Нема да се ажурира Н / А
Чест 8 Нема да се ажурира Н / А
Честа 8х Очекувано Н / А
Чест 8х Макс Очекувано Н / А
Чест 8Ц Нема да се ажурира Н / А
Честа игра 8А Нема да се ажурира Н / А
Чест 7а Нема да се ажурира Н / А
Чест 7с Нема да се ажурира Н / А
Чест 7-ти Нема да се ажурира Н / А
Чест 7 Нема да се ажурира Н / А
Чест 7х Нема да се ажурира Н / А
Чест 8 паметни Нема да се ажурира Н / А
Честа 6X Нема да се ажурира Н / А
Чест 5х Нема да се ажурира Н / А
Чест 5Ц Нема да се ажурира Н / А
Честа 4х Нема да се ажурира Н / А
Честа Холи 2 Повеќе Нема да се ажурира Н / А
Честа Холи 2 Нема да се ажурира Н / А
Чест холи Нема да се ажурира Н / А
Честа пчела Нема да се ажурира Н / А

Ажурирање на Android Honor 10

Овие се сите телефони на Хонор што ги добиваат Почитувајте го ажурирањето на Android 10. Ако пропуштивме некој од телефоните на оваа страница, ве молиме известете ни во делот за коментари!