* Ажурирање: Филтрирајте го датумот на објавување на „Последниот од нас 2“ што е можно со неговото издание

* Ажурирање: Филтрирајте го датумот на објавување на „Последниот од нас 2“ што е можно со неговото издание

Ареајугони | Вашиот простор за Areajugones | видео, филм, серија и аниме игри Вашиот простор за видео игри, филмови, серии и аниме – ќе најдете сè што е поврзано со PlayStation, Xbox, Nintendo, компјутер и сите содржини од филмови, серии и аниме

* Ажурирање: Конечно се чини гласини тие доаѓаат од стариот список тоа во негово време не уживаше во влијанието како што изјави Нибелион подоцна во пораката на Твитер.


Поминаа неколку месеци откако започнаа шпекулациите околу датумот на започнување Последниот од нас 2, една од последните одлични игри на сегашната генерација на конзоли чие лансирање е сè уште мистерија. Исто така со Денот на чумата и Новата состојба на игра веднаш зад аголот, сосема е јасно дека наскоро ќе имаме добри вести за играта. Но, најголемото од овие, датумот на објавување веќе ќе се филтрира.

Ова е како корисниците го наоѓаат @Nibellion, секогаш активни на социјалните мрежи за справување со големиот феномен на индустријата:

Како што можеме да видиме, тоа е веб-страницата Софтриџ дека при поставување картичка за игра за пристап до вашата набавка, тие завршиле со пополнување на јазот на датумот на лансирање. Значи, по долго чекање, тоа веќе го знаеме За последниот од нас Дел II се вели дека светлината ја гледа на 28 февруари 2020 година, во петок што практично го претставува последниот ден во месецот. Оваа информација е, практично, иста како и оној што протече минатиот месец, каде што беше утврдено дека играта ќе пристигне само во февруари 2020 година и со четири достапни изданија за купување.

Треба да се напомене дека датумот на објавување можеби не е точен за милиметар, но фактот дека тие ги имаат последните три изданија на продажба покажува дека има малку простор за грешка во сè што тие веќе знаат. Потоа ве оставаме неколку слики од изданијата „Специјални и„ Колектори “, што логично ќе го придружува стандардното издание на TLOU 2 – иако мора да се земе предвид дека сликата за пакување е наведена како не дефинитивна -:

Изданието „Колектор“, кое ќе биде главната привлечност за купувачите, награди цена од 256,43 €, додека „Специјалното“ издание – кое сигурно е добиено во голем број – Вреди 91,52 евра Бројките се резултат на конверзијата на швајцарскиот франк, оригиналната валута на цената, во евра. Willе покажеме и дека треба да почекаме некое време за да ги утврдиме сите информации за содржината на овие изданија, затоа што е утврдено дека сето ова сè уште може да се промени -Вклучувајќи ја истата цена-

Сепак, Доаѓањето на The Last of Us 2 како ексклузивен PlayStation 4 беше потврдено во текот на февруари 2020 година, и освен последните изненадувања од последен момент, насловот ќе заврши гледајќи ја светлината во наведеното 28-ми февруари.

* Ажурирање: Филтрирајте ги можните датуми на објавување од The ​​Last of Us 2 со изданија на Кристијан М. Вила