Академијата за борба „Рагнарок“ е игра „Battle Royale“ со MMO допир што доаѓа до iOS и Android

Ragnarok Battle Academy adalah game Battle Royale dengan sentuhan MMO yang datang ke iOS dan Android 1

Како што е соопштено од Konbakpao Ragnarok Battle Academy, е игра на Battle Royale во универзумот Рагнарок. Се чини дека се обидува да ги меша своите корени MMO со Battle Royale. Сè уште нема официјален датум на објавување, но прво ќе биде лансиран во Тајланд и другите земји од Југоисточна Азија.

Академијата за борба Рагнарок има многу украси за играчки во BR. Избирате локација, слезете на картата или самостојно или во армија и потоа треба да се борите за да преживеете во сè помал круг. Пресврт е тоа што исто така ќе фрли развој на ММО за секоја рунда.

Откако ќе западнете во областа Prontera, ќе можете да ги преземете газдите за да го израмните вашиот карактер и да добиете нова опрема. Врз основа на UI, можете да видите во приколката подолу, се чини дека ќе имате оружје и три способности поврзани со оружјето што работи на cooldowns.

Можеби да го поразите овој шеф, кој е расфрлен на картата, ќе ви дадат парички бидејќи на картата има и икона за продавница. Ова може да биде за да ги подобрите вашите вештини или само да купите нова опрема, како што се оружје и оклоп. Многу сум заинтересиран да знам како работи затоа што идејата е многу интересна.

Според описот на видео сопирачот за видео на YouTube, оваа игра е завршена околу 80% и во моментот е подложена на тестирање и проверка за да бидете сигурни дека играта работи правилно. Значи, безбедно е да се претпостави дека ослободувањето во избраниот регион не е премногу далеку.

Иако нема официјален датум на објавување, знаеме дека академијата за борба „Рагнарок“ ќе биде достапна на App Store и Google Play кога ќе биде објавена. Иако имајте во предвид, најпрво ќе биде лансиран во Тајланд и другите земји од Југоисточна Азија, така што може да потрае некое време пред да го видиме овде.

Погледнете го нашиот дел за вести за да ги пронајдете најновите и најголемите игри.