Алис се враќа во земјата на чудата во легендите на Алис, достапна сега на iOS, Android

Alice Kembali ke Wonderland di Alice Legends, Tersedia Sekarang di iOS, Android

Шарениот и чуден свет на чудата е суштински дел од детството на многу луѓе, а ние дефинитивно сме еден од нив. Чудата нè поканува да учествуваме во среќата на соништата уште еднаш, но овој пат работите се малку поинакви …

Алис Легендите е светла и шармантна имагинација на безвременски класици. Алис еднаш се бореше да се најде себеси изгубена во земјата на чудата и мораше да се бори против кралицата на срцата за да го најде патот за дома.

Алис се врати во земјата на чудата во легендите на Алис, достапна сега на iOS, Android 1

Битката во Алис Легендите не е како што мислите дека е! За да се бори против минијаците на кралицата на срцата, Алис мора да ја повика моќта на … картички за играње? Борбата во Алис Легендите се игра како класична игра со карти со Руми.

Алис ќе се бори со своите пријатели како Белиот зајак, додека таа одговара со карти за да се справи со оштетување на дивите чудовишта во земјата на чудата. Фрагментот на Чудата на земјата е исчезнат, а останува на Алис да ја врати магичната страница што ја одржуваат чудовишта. Обновете ја земјата на чудата по ваш вкус со неколку опции од кои може да изберете!

Алис се враќа во земјата на чудата во легендите на Алис, достапна сега на iOS, Android 2

Се чека прекрасен рецепт на Волшебната земја! Алис Легендите сега се достапни како бесплатно симнување на Интернет Продавница за апликации и Google Play Store.