Амазон ќе плати и развивачи на вештини за Alexa во Италија

Амазон ќе плати и развивачи на вештини за Alexa во Италија

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

Amazon исто така одлучи да им плати на италијанските развивачи кои ќе создадат вештина за Alexa. Всушност, пред неколку дена програмата е награда за програмерите за Alexa Developers Rewards и кај нас

Амазон ќе плати и развивачи на вештини за Alexa во Италија

Награди за развивачи на Alexa е достапен исто така во Италија. Конечно сите Италијански развивачи кои имаат создадени и ќе создадат Алекса вештина тие ќе дојдат платени од Амазон.

Всушност, гласовниот асистент на глобалниот гигант за е-трговија има свој гласовен асистент, што може да биде засилен додавање на класична вештина или домашна задача за Alexa. Постои свет на развивачи кои го создадоа понатаму 25.000 вештини и тие се континуирани од ден на ден се зголемуваат, и сега исто така Италијански развивачи ќе бидат стимулирани создавање на вештина кои зборуваат на нашиот јазик, бидејќи можат заработи пари.

На Вештините се групи на команди и одговори што може да се дадат на Alexa, но со кои всушност управуваат платформи надвор од Амазон, а токму за да се поттикне создавање вештини, исто така ќе биде можно да се заработат пари во Италија.

Програмерите сега можат да бидат наградени за развој на квалификувани квалификувани квалификации, што ќе предизвика интерес на клиентите во споменатите земји. Секој месец, програмерите ќе бидат наградени за создавање на соодветни вештини што можат да генерираат најголем ангажман на клиенти во широк спектар на категории.

затоа нема да се плаќаат сите вештини, само оние што ќе бидат успешни, и покрај тоа, тие мора да бидат дел од категориите игри, храна и пијалоци, хумор, музика, продуктивност и многу други што треба да изберат.

СЕ заработени пари ќе бидат платени преку пари или кредити за cloud услуги AWS. Willе видиме дали 1.800 вештини на италијански јазик достапните ќе се зголемат драматично во наредните месеци, благодарение на оваа стимулативна програма, исто така, отворена за Италијанците.

И дали некогаш сте создале вештини за Amazon Alexa? Од денес ќе имате уште една причина да го сторите тоа.

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!