Анализирајте ги датотеките со АПК на Android лесно со новата верзија на APKTool

Анализирајте ги датотеките со АПК на Android лесно со новата верзија на APKTool

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

APKTool 2.4 ќе ви овозможи лесно да го откриете изворниот код на APK-датотеките и да ги инженерувате датотеките што се користат за создавање апликации за Android (како што се EXE-датотеки за Windows)

Анализирајте ги датотеките со АПК на Android лесно со новата верзија на APKTool

АПКТул е фантастична програма која ви овозможува да декомбилирајте ја датотеката АПК користени на Android за апликации (тие се како извршни датотеки во формат. EXE за Виндоус) и анализирајте го изворниот код.

Оваа операција се нарекува во жаргон обратна инженеринг, што ви овозможува да го видите кодот со кој е програмирана апликација и АПКТул ви овозможува да го направите ова за апликации со Android. Во пракса ова тransforms апликации во Java код, и во најновата верзија на APKTool, 2.4, декомпилација тоа е многу поедноставно.

АПКТул е крос-платформа програма достапна за Windows, Linux и OSX, што ви овозможува да ги декомбилирање на апликација (АПК) за Android, за да можете да ја уредувате програмската датотека, персонализирајќи ја по ваш вкус, а потоа да ја прекомплицирате

Постојат многу нови функции во верзијата 2.4 на APKTool што можете да ги видите наведени подолу.

Промени 2.4.0 (објавување 3 март 2019 година)

 • Ажурирано baksmali / smali до v2.2.6
 • Поправено проблем со ново ограничување со непразна датотека ids.xml. (Благодарам gino247)
 • Поправено проблем со карактеристиките на верзиите на „Платформата“ што се менуваат во неочекувани вредности. (Благодарам gino247)
 • Поправено проблем со очекување v5 Постепено ажурирање, со преземање на точка ослободете го v4.10.2. (Благодарам Фридер Блумл)
 • Додадена поддршка без пакет преку нови параметри – -nc | -не-трошка. (Благодарам Нокс)
 • Додадени автоматски тестови на околината на Виндоус.
 • Поправено проблем при декодирање на .xsd датотеки помеѓу aapt1 / aapt2.
 • Поправено проблем со декодирање апликации со погрешно заглавие на заглавието. (Благодарам себра)
 • Фиксиран проблем со фокус на крадење скрипти на Mac.
 • Фиксиран проблем со низа на торби со ресурси со погрешен тип. (Благодарам vbarthel-fr)
 • Поправено проблем со слики со 9patch кои недостасуваат вертикални или хоризонтални нуркачи. (Благодарам Игор Ејберг)
 • Поправено проблем со решавање референци на нестандардни рамковни датотеки. (Благодарам Игор Ејберг)
 • Поправено проблем со решавање на кодовите за верзии на SDK што беа референци. (Благодарам Игор Ејберг)
 • Додадени 32 бинарни бинари за уникс и победа за aapt1 / aapt2.
 • Додадена можност за api-ниво да се пренесе на smali. (Благодарам Игор Ејберг)

APKTool 2.4 е достапен за бесплатно симнување со кликнување на следниот линк:

Преземете APKTool 2.4

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!