Андроид 11: Гугл го откри тоа (поради грешка)

Android 11: Google mengungkapkannya (karena kesalahan)

Изгледа како верзија Преглед на развивач на Android 11 околу аголот. Да се ​​потврди, случајно, исто е Гугл. Неофицијални, но ненамерни обелоденувања за преглед за развивачите на Android следната генерација, чии веб-страници се појавуваат на Интернет некое време, а потоа веднаш избришете ги од мрежата. Сега врската на веб-страницата на инвеститорот се пренасочува кон описот на верзијата на Android 10. Поради тоа изгледот е краток, но доволно за да го забележат соработниците на Androidpolice.

Преглед на развивач на Google Android 11

Случајниот протек, всушност, откри само по себе многу малку за следниот наследник на најновиот мобилен оперативен систем на Google, Android 10, и покрај фактот дека прегледот за развивачите на Android 11 беше дискутабилно подготвен. И, во реалноста дури и ова не изненадува многу, со оглед на фактот дека минатата година Прегледот за развивачи на Android 10 беше претставен на програмерите во текот на март.

Сепак, Google може да биде околу еден месец порано оваа година. Се чини дека времето е зрело за пристигнувањето на Google Android 11, но сè уште не е познато кога точно ќе биде откриен прегледот за развивачите.

Преглед на развивач на Android 11

Засега, имаме само слики од екранот објавени од Ancroidpolice кои подразбираат дека најновата верзија на Android е многу блиску до објавување и се очекува да донесе многу нови функции, особено оние поврзани со лично и специјална оптимизација за преклопни паметни телефони.

Поточно, користете биометрија, иако точно не е наведено какви подобрувања ќе бидат применети во оваа област. Се цитираат подобрувања во функцијата Вулкан перформанси на играта.

Скоро е сигурно, како што се случи минатата година, прегледот за развој ќе се сподели само на уредот прво пиксел Гугл и ќе вклучи луѓе кои работат многу апликации, за да ги тестираат ефектите од вестите.

Апликација на Google