Анимациите скриени во најновата бета WatchOS 6 откриваат нешто важно во врска со Apple Watch

Animation hidden in latest WatchOS 6 beta reveals something important about the Apple Watch

Анимација за Apple Watch Процесот на поставување што се наоѓа во бета-софтверот покажува дека уредот ќе биде понуден со црева од керамика и титаниум. Не е јасно дали нов материјал ќе биде достапен за новата Apple Watch Series 5 или ќе се користи за нови варијации на тековната серија на Apple Watch 4. Без разлика кој модел ќе се продава во керамика и титаниум, новиот материјал ќе се најде во големини на кутии 40мм и 44мм.

Керамичките и титаниумските верзии на Apple Watch доаѓаат според анимацијата која беше скриена во најновата бета WatchOS 6

Додека Apple ја објави керамичката верзија на Apple Watch Series 2 и Series 3, никогаш не произведе верзија за часовник во титаниум. Новата Apple Card, сепак, е изработена од материјал иако не го знаете времето на тоа. Керамиката „Apple Watch Series 2“ првично чинеше 1.250 американски долари и отиде за моделот 38мм и 1.300 американски долари и повеќе за единицата 42 мм.

Керамичка серија 2 на Apple Watch - анимацијата скриена во најновата бета WatchOS 6 открива нешто важно во врска со Apple Watch

Керамичка серија 2 на Apple Watch

Се вели дека Apple Watch Series 5 изгледа точно како моделот Серија 4 со приказ крај до крај. Добавувачите на Apple LCD, Japan Display, ќе обезбедат 15% до 20% од OLED панелите што се користат во уредите оваа година. Тоа ќе се зголеми за 70% -80% до 2021 година. Во финансиските прашања, Japan Display неодамна беше реорганизирана со Apple сечеше 100 милиони долари.

Анимациите скриени во најновата бета WatchOS 6 откриваат нешто важно во врска со Apple Watch 1