Анкер го лансира супер компактниот полнач за USB Wallидни порти 60 R 60 Wall 6 за 3.499

Anker meluncurkan charger USB Wall 60 Port 6 Wall super ringkas 60 R seharga 3.499

Anker PowerPort 6 е достапен во водечките продавници за мало и е-трговија во Индија.

Оглас

Анкер денес го објави лансирањето на Powerport Wall полначот со 6 USB порти за 3499 Rs. Достапно во црно-бело нијанси, со гаранција од 18 месеци. Овој производ е достапен во водечките продавници за малопродажба и е-трговија во Индија.

Полначот поддржува технологија за брзо полнење и пумпа моќност од 60 вати, овозможувајќи му на повеќе уреди да се наполни истовремено преку 6 порти.
Полнач за анкери


Anker PowerPort 6 е компактен повеќе-порт USB полнач кој овозможува целосна брзина на полнење за сите ваши уреди со напредна технологија за полнење. Ексклузивно за Anker, PowerIQ и Voltage Boost се комбинираат за да се обезбеди најбрзо полнење до 2,4 лампи по порта или вкупна брзина од 12amp.

Овој уред овозможува оптимално полнење, за секој уред. Висока ефикасност, полначи, опремени со повеќе системи за заштита на повеќе системи кои вклучуваат заштита од пренапони, контрола на температурата и пософистицирани безбедносни карактеристики за да го чувате уредот безбеден, додека е на должност.

Сертифицирани полначи за UL се изградени со материјали од индустриско одделение и премиум кола, кои ги исполнуваат строгите безбедносни стандарди на лабораториите за пишување на домови. Полначи за разни намени лепат на секоја површина.