Апликацијата Royale 2.7 на Null (Ажурирано) за Android- Најновата верзија 2019 година

Апликацијата Royale 2.7 на Null (Ажурирано) за Android- Најновата верзија 2019 година
Апликацијата Royale 2.7 на Null (Ажурирано) за Android- Најновата верзија 2019 1

Дали сакате да ја преземете минатата 2019 година објавено АПК на Ројал на Нул За Android? Ако е така, тогаш сте на вистинското место. Само кликнете на дадената врска присутна во средината на овој напис за да ја добиете најновата верзија на датотеката за игри.

За сите fansубители на видео игри, сите мора да игравте „Клеш“ Вистинска игра која е неверојатна игра С тстратешка игра од Supercell Оваа игра се здоби со толку голема популарност за толку кратко време но сепак, има многу луѓе некаде кои им е тешко додека играат и не можат добро да постигнат резултат. Бидејќи постои алтернатива за сè, еве една алтернатива за оваа игра која е Null’s Royale.

Royale на Null е приватен сервер за вашата омилена игра Clash Royale. Ова е повеќе како модифицирана верзија на оваа игра и ќе ви овозможи измами што ќе ви помогнат да ја добиете играта. Со оваа верзија, ќе можете да ги добиете сите оние работи што беа Треба да се плати во оригиналната верзија. Willе уживате во нив без да платите за возврат. Оваа верзија е исклучиво достапна за уреди со Android. а минималниот услов е Android 4.1операционен систем.


Преземете ја апликацијата Royale Royale на Ајл (Ажурирање) за Android | Најновата верзија 2019 година

Барање Ројал на Нул
име на датотека nulls-royale-7.10.apk
Вкупна големина 99) 5 MB
ажурирана верзија 2,7
Потребна е минимална верзија на Android Android 4.0 (Сендвич за сладолед, АПИ 14)
Ажурирано во 21 август 2019 година

Апликацијата Royale 2.7 на Null (Ажурирано) за Android- Најновата верзија 2019 2

Карактеристики на Null’s Royale 2019: –

  • Добро организиран – Оваа верзија е многу добро организирана. и ќе добиете посебен таб, каде ќе имаат пристап до нови емоции.
  • Нови херои – Еве, во оваа верзија, ќе најдете многу различни херои кои не биле таму во оригиналната игра. Секој од овие херои ќе поседува некои уникатни способности и овластувања кои ќе ви помогнат во текот на играта.
  • Повеќе картички – Бидејќи станува збор за изменета верзија, дефинитивно видете многу нови работи што не беа таму во оригиналната игра. Овде можете да откриете поинтересни картички.
  • Нови режими на игра – Тука и вие Пронајдете многу различни и интересни режими на игра со нови предизвици што ги немаше во Clash Royale. Ова ќе продолжи да го зголеми вашиот интерес и ентузијазам уште повеќе.
  • Неограничени ресурси – Зарем не е супер кога добивате неограничени ресурси за да ви помогнеме во текот на целата игра. Тука ќе добиете бесконечни скапоцени камења, злато и други ресурси нема ограничувања

Ова не беше сè! Постојат и многу други карактеристики исто така која е додадена на оваа верзија како сосема различни и неверојатни битки, неограничени гради и многу повеќе. Бидејќи станува збор за изменета верзија, очигледно е дека ќе продолжите да добивате сè повеќе ажурирања од време на време, што дополнително ќе го подобри вашето искуство користејќи ја оваа верзија. Па, што чекаш? Преземете го сега и започнете неверојатна битка со други играчи кои ја користат оваа верзија.

За повеќе информации и најнови ажурирања, бидете во тек GN радарот.