Апликација на неделата: Продолжете со разговор и никој не експлодира преглед

Aplicación de la semana: revisión de Keep Talking and Nobody Explodes 1

Апликација на неделата: Продолжете да разговарате и никој не експлодира преглед 1

Во група, играта е насочена кон истата надреална мултиплеер територија како Вселенска екипа. Какофонијата на упатства и барања ја исполнува просторијата бидејќи, секој случај открива дали постојано вреска, сите експлодираат. Во ера на игри каде што мултиплеер генерално значи конкуренција, фокусот на соработката во Keep Talking и никој не експлодира се чувствува свеж, исто како, ако печатите копии од упатството, комбинацијата на виртуелниот и реалниот свет.

Во комплетот Dream VR, лансирањето на Android може да го направи чекор подалеку од iOS конечно е одбиен. (Се прашувате дали режимот AR можеби е добра идеја.) Сепак, само играње на екран на допир и удирање на виртуелните копчиња со тастатура за компјутер или тастатура за играчки. И со алгоритмички создадени бомби, тука е многу за да бидете исклучени и да се расправате за долг пат. Тоа е претпоставка дека вашите пријатели не експлодираат во меѓувреме.

Продолжете да зборувате и никој не експлодира е достапен за Андроид и iOS. Претходно беше објавено за конзоли, компјутери и системи за виртуелна реалност.