Ајде да ја гледаме конференцијата Ubisoft E3 2019

Mari Tonton Konferensi E3 2019 Ubisoft

По шоуто за компјутерски игри, очите во индустријата и гејмерите ќе бидат на конференцијата Ubisoft. За време на настанот, кој започнува во 13 часот (PDT) / 4 часот (EDT), треба да очекуваме голем број најави, како и можеби нови информации за претстојните наслови, како што е Ghost Recon Breakpoint.

Во 13 часот (ПДТ) / 16 часот (ЕДТ) ќе започне конференцијата Ubisoft, која ќе го придружува саемот Е3 2019 година. Ова е последниот голем настан по EA Play и презентацијата на Microsoft и Bethesda, што се одржува директно од поголеми издавачи. По завршувањето, ќе имаме брифинг од „Сквер Еникс“ и новиот „Нинтендо Директен“. Емисиите на Ubisoft ќе бидат емитувани на YouTube, Twitch и Mixer. Еден час пред неговото започнување, издавачот планира и пред-шоу, каде можеби ќе чуеме малку за игрите на компанијата што се објавени, а ќе видиме и интервјуа со програмери.

  1. Ubisoft – официјална веб-страница
  2. E3 2019 – официјална веб-страница

За време на настанот, можеме да очекуваме нови детали за претстојните и најавени игри на Ubisoft (вклучително и Ghost Recon: Breakpoint Tom Clancy). Исто така, ќе има информации за следните ажурирања за производство поддржани од издавачи, како што се For Honor, Rainbow Six Siege од Том Кленси и The Division 2. Том Кленси. Скоро е сигурно дека можеме да сметаме на најмалку два нови огласи, имено Watch Dogs Legion и Roller Champions. Ако верувате во гласината, Ubisoft исто така може да го спаси неколку други проекти кои не беа обелоденети се фаќа за рацете.

Ајде да ја гледаме Ubisoft E3 конференцијата 2019 - слика # 1