Бандаи Намко ќе ја започне играта Ледено доба оваа есен

La guía del gamer.

Bandai Namco и Outright Games се објавија преку а Прес конференција Пристигнувањето на новата игра на Ice Age ќе пристигне на PlayStation 4, Xbox One, Switch и PC оваа есен и вистината е дека ништо не изгледа лошо.

Оваа игра ќе го постави Скрит на „ардирата“ кожата на филм што страда од секакви несреќи додека се обидува да добие вредни семиња, кои е тешко да се разберат на овој или друг начин од првиот краток филм што го покажаа од оваа филмска серија во 2002 година.

Бандаи Намко оваа есен 1 ќе ја започне играта Ледено доба

Репродукција на течности

Велиме дека не изгледа лошо затоа што тие покажаа приколки кои ни овозможуваат да видиме дека играта изгледа како класичен наслов на 3D авантури, само со нивоа и тематски непријатели од сагата. Овие типови на детски игри обично не успеваат во игра и графика, бидејќи тие се насочени кон публика која обично не обрнува многу внимание на ова. Сепак, некои го прават тоа толку лошо што дури и малите деца не се забавуваат.

Постојаното сомневање за овој стил на игра ќе не стави во центарот на вниманието сè додека не покаже дека не е како повеќето, а засега можеме да видиме дека играта тече и забавно во приколката. Пред сè, дизајн на ниво со естетика кои се многу слични на оние во истакнати филмови.

Бандаи Намко оваа есен 2 ќе ја започне играта Ледено доба

Додека го контролираме Скраб, мора да надминеме неколку нивоа во стилот „Крш Бандикот“, се чини дека единствениот начин да се добие желади е да го поминеме храмот „Скратазон“ што ќе ги тестира нашите способности. Оваа игра ќе дозволи да поминеме неколку нивоа засновани врз сите филмови и ќе се фокусираме целосно на авантурите на играчите.

Можеби најчудната работа во врска со оваа реклама е „тајмингот“, во близина нема филмови за франшиза и овие титули обично се развиваат за да промовираат нови проекти. Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure ќе пристигне на 18 октомври на PS4, Xbox One, Switch и PC (Steam).