Бесплатна игра: Ова е уште една шанса да се добие бесплатен митинг на DiRT

Бесплатна игра: Ова е уште една шанса да се добие бесплатен митинг на DiRT

Ако поради некоја причина сте занемариле да го добиете бесплатниот клуч пред две недели кога Хумбл го дал, имате друга шанса да го додадете DiRT Rally во вашата библиотека овој викенд. Некако извонредните тркачи на рели Кодемастери се слободни да продолжат да го користат пареа овој викенд. Имате 10 часот ЕТ 16 септември за да го собереш бесплатно овој пат.

За да побарате копија, само отворете ја страницата Steam Rally DiRT и додадете ја во вашата библиотека. Вие ќе бидете во можност да го чувате засекогаш, без оглед дали ќе изберете да го инсталирате по таа точка.

Серијата DiRT е прилично извонредна, а DiRT Rally прави неверојатна работа за водење на фината линија помеѓу симулацијата и аркадни игри во живо. Не е намерно да се работи за хардкор за вистински менувач, тоа е повеќе детална, митинг-ориентирана симулација на забава-прва титула што е пореална од просечната тркачка аркада.

Секако, митингот за DiRT е повеќе од три години во моментот, но сепак изгледа одлично – и нуди целосна поддршка за VR ако имате Oculus Rift. Ова е многу веројатно, затоа што трките со трки не трчаат во паркот – станува збор за внимателно читање на патот и слушање упатства од вашиот партнер за тркачки работи, кој ќе биде таму читајќи ги претстојните вртења и опасностите од дневникот за трки на вашиот тим.

Проверете го ова видео за составување, Кодемастери направени од најдобрите пријави за трки во заедницата:

Можеби состаноците не се ваш бизнис и не е важно. Но, сакам да истакнам уште еднаш дека оваа многу добра игра чини точно нула долари. Тоа значи дека нема апсолутно никаква причина да не кликнете на копче и да го додадете во вашата библиотека.

Во мојата книга, вреди да се потрудите – високиот лелекање на прилагодената машина за митинзи е посебен звук, а слушањето на тоа кога ќе раскинете планинска шнола во Шведска и Шпанија е само магично.

ИНФО