Бесплатни и намалени апликации и игри на Google Play на …

Бесплатни и намалени апликации и игри на Google Play на ...

По повод вторникот, што само по себе не е интересна пригода да ги примите, подготвив уште еден дел од попустните и бесплатните игри и апликации. Ако сакате да купите нешто, запомнете да побрзате и промоциите нема да траат засекогаш и точниот датум за завршување на продажбата не е секогаш познат. Добар шопинг!

Заедно со игрите и апликациите што ги препорачувам, е поставено срце.

Погледнете исто така: во Samsung Galaxy Note10 Pro нема да најдеме важен штекер за нас …

Бесплатни игри

 1. Атентатор Лорд: Роден РПГ (ВИП) – (акциона игра) – 9, 09 -> Бесплатно; pozostao 5 дена промоција
 2. Водач на луди допири ВИП – (типичен пример за игра со кликнување) – 3, 99 z -> Бесплатно; pozostao 5 дена промоција
 3. Божји орбити – сложувалка за гравитација – (загатка игра со гравитација во позадина) – 7, 19 од -> Бесплатно; pozostao 5 дена промоција
 4. Расте херои Вип: без работа РПГ – (едноставна игра со улоги) – 4, 09 од -> Бесплатно; pozostao 5 дена промоција
 5. IMAGEine Premium – (загатка) – 9, 89 z -> Бесплатно; pozostao 5 дена промоција
 6. Минерал.io – (игра со амигвек) – 3, 99 з -> Бесплатно; pozostao 5 дена промоција
 7. Stickman Ghost 2: Пиштол меч – акција за сенки RPG – (акциона игра) – 1, 79 z -> Бесплатно; pozostao 5 дена промоција
 8. Допрете ВИП нож – (аркадна игра) – 3, 99 z -> Бесплатно; pozostao 5 дена промоција
 9. (ВИП) Ракета пријателе РПГ: Допрете Допрете проектил – (RPG со интересна графика) – 8, 29 од -> Бесплатно; pozostao 5 дена промоција
 10. Speed ​​Math 2018 – Про – (вежбање вештини за брзо броење) – 3, 79 z -> Бесплатно; pozostao 7 дена промоција

Бесплатни апликации

 1. Scalar Pro напредни калкулатори и математички скрипти – (голем калкулатор за графикони со можности за програмирање) – 11,99 z -> Бесплатно; преостанатиот 1 ден на промоција

Бесплатни апликации за прилагодување на изгледот

 1. 3D во позадина од џунглата во живо – (во живо позадина) – 5, 19 од -> Бесплатно; преостанатиот 1 ден на промоција
 2. Алексис Пит Икона Пакет: чиста и минималистичка– (пакет икони) – 6, 69 од -> Бесплатно; Одржувани се 2 дена промоција
 3. Hexadark – Hexa Icon Pack – (пакет икони) – 2, 29 од -> Бесплатно; Одржувани се 2 дена промоција
 4. Зефир – иконски пакет – (иконски пакет) – 4, 49 z -> Бесплатно; Одржувани се 4 дена промоција
 5. Croc – иконски пакет – (пакет икони) – 3, 69 од -> Бесплатно; pozostao 5 дена промоција

Намалени игри

 1. ЛАСЕРБРЕАК Про – (игра на амигвек) – 5, 09 од -> 3, 19 од; преостанатиот 1 ден на промоција
 2. Нема повеќе копчиња – (интересна загатка игра) – 9, 69 од -> 3, 19 од; Одржувани се 3 дена промоција
 3. Уште едно копче – (продолжение на загатката игра претставено погоре) – 13.99 од -> 4, 29 од; Одржувани се 3 дена промоција
 4. Алекс Хантер: Господар на умот – (авантуристичка игра) – 8, 69 од -> 4, 59 од; pozostao 5 дена промоција
 5. Анимус – Стои сам – (акциона игра за играчи на трпеливост) – 17,99 од -> 8, 69 од; pozostao 5 дена промоција
 6. Сурови игри: Црвенкапа. Игра скриени објекти – (игра на амигвек) – 8, 69 од -> 4, 59 од; pozostao 5 дена промоција
 7. Темни потези 2. Скриен предмет Загатка авантура игра – (авантуристичка игра) – 11,99 од -> 6, 89 од; pozostao 5 дена промоција
 8. Вечно патување – (авантуристичка игра) – 8, 69 од -> 4, 59 од; pozostao 5 дена промоција
 9. Мотор град: Душата на машината – (игра на амигвек) – 8, 69 од -> 4, 59 од; pozostao 5 дена промоција
 10. RPG витешка магија – (дводимензионална игра со улоги што се однесува на стари продукции) – 9, 49 од -> 4, 59 од; pozostao 5 дена промоција
 11. Уништен авион – стратегија игра заснована врз стратегијата – (полска стратешка игра) – 9, 99 од -> 4, 99 со; pozostao 5 дена промоција
 12. Снукер бистери: високо општество – (авантуристичка игра) – 8, 69 од -> 4, 59 од; pozostao 5 дена промоција
 13. Залутани души: Приказна за кукли. Игра скриени објекти – (авантуристичка игра) – 11,99 од -> 6, 89 од; pozostao 5 дена промоција
 14. Извиткани земјишта: Потекло – (игра на амигвек) – 8, 69 од -> 4, 59 од; pozostao 5 дена промоција
 15. Чуден парк: скршена мелодија. Скриен предмет мозаик игра – (авантуристичка игра) – 8, 69 од -> 4, 59 од; pozostao 5 дена промоција
 16. Чуден парк 3: Завршно шоу. Скриена игра со предмети. – (авантуристичка игра) – 11,99 од -> 6, 89 од; pozostao 5 дена промоција
 17. Неговата приказна – (интригантна игра чија заговор е претставена со филмови) – 22,99 од -> 11,99 од; pozostao 7 дена промоција
 18. Снимање на кеш остров – (акциона игра во интересен графички стил) – 7, 99 од -> 2, 19 од; pozostao 7 дена промоција

Апликации со попуст

 1. Идентификатор на птици – (програма за препознавање птици) – 22,99 со -> 9, 99 со; pozostao 7 дена промоција

REV: AndroidPolice

 • Апликации
 • Google Play
 • игра
 • Сподели на Фејсбук