Бесплатни сметки за развивачи на Apple за повеќе земји

Free Apple Developer accounts

Бесплатна сметка за развивачи на Apple

Преку својата веб-страница за развивачи, Apple денес го објави бесплатното лансирање на сметките на Apple Developer кон повеќе земји што ја прошируваат својата постава на вкупно 13. Членството на Програмата за развивачи на Apple е достапно бесплатно за подобни организации. Непрофитните организации, акредитираните образовни институции и државните субјекти кои само ќе дистрибуираат бесплатни апликации на App Store и се со седиште во подобни земји, можат да побараат да бидат поништени нивните годишни членарина.

„Задоволни сме да објавиме дека Програмата за развивачи на членство на Apple сега е достапна без трошоци за квалификувани организации со седиште во Австралија, Канада, Франција, Германија, Израел, Италија, Мексико и Јужна Кореја. Непрофитни организации, акредитирани образовни институции и владини субјекти кои планираат да дистрибуираат само бесплатни апликации на App Store, можат да побараат откажување од нивните годишни членарина. “

За да дознаете повеќе за бесплатните сметки за развивачи на Apple достапни во Австралија, Бразил, Канада, копното Кина, Франција, Германија, Израел, Италија, Јапонија, Мексико, Јужна Кореја, Велика Британија, Соединетите држави, прескокнете на официјалната веб-страница за развивачи на Apple со следење на врската под ова

Извор: јаболко

Најновата понуда за гаџети на Геки