Бесплатно P2P: Можно е да се разменуваат пари на PayPal без да плаќаат провизии

Бесплатно P2P: Можно е да се разменуваат пари на PayPal без да плаќаат провизии

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

PayPal ја активира функцијата што ви овозможува да разменувате пари на PayPal без да плаќате комисии. Конечно, можно е да се разменуваат пари помеѓу приватни лица без да се плаќаат вообичаени провизии

Бесплатно P2P: Можно е да се разменуваат пари на PayPal без да плаќаат провизии

Без удар, PayPal воведе многу важна новина што ни овозможува разменуваат пари помеѓу приватни сметки на PayPal без да плаќаат провизии. Функцијата Бесплатни P2P, Бесплатни луѓе до луѓето, беше активен за кратко време, и затоа ќе биде можно да се разменуваат пари меѓу пријателите и семејството бесплатно и помеѓу сметки на Paypal или од една сметка на друга, јасно подобрена функција во однос на минатото.

Всушност, претходно беше применета мала провизија доколку обвинението се изврши на банкомат или припејд картичка, но отсега ќе биде целосно бесплатно, како што веќе се случува на современите платни системи како Google Pay и Apple Pay во странство или Satispay во Италија.

Затоа, американското општество се прилагодува и модернизира, во согласност со конкуренцијата, па дури и микро плаќања или дури и големи суми меѓу пријателите и роднините може да се разменуваат низ целиот свет без да се направат дополнителни трошоци.

Сега сè што останува е интеграцијата со сите нови глобални платни системи и дека сè станува попаметно, побрзо и поевтино, а играта е направена за PayPal кој веќе има голема пенетрација на пазарот, особено во светот на е-трговијата.

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!