Бејмотот, креатори на Castle Crashers, очекуваа презентација на нивната нова игра

The Behemoth, pencipta Castle Crashers, mengantisipasi presentasi game baru mereka

Ареајугони | Вашиот простор за Areajugones | видео, филм, серија и аниме игри Вашиот простор за видео игри, филмови, серии и аниме – ќе најдете сè што е поврзано со PlayStation, Xbox, Nintendo, PC и сите содржини на филмови, серии и аниме

Истражувањето е одговорно за Замоци-замоци и други наслови како Театар на борби, Пит-Луѓе и Хоминидни вонземјани беше објавено денес преку вашата сметка на Твитер тоа Тие работат на нова игра. Willе биде претставено овој четврток, 30 јануари во 17,00 часот ПТ на вашиот канал од Twitch.

Распоредот за презентација нема да биде премногу добар за шпанските навивачи да присуствуваат толку долго бидејќи тоа ќе трае Рано утро од четврток, 30 јануари, до 31-ви петок во 2 часот по полуостров. Инвеститорот ги сподели овие информации со видеото за само 25 секунди, каде се упатуваат на одбројувањето за објавувањето на нов наслов. Оние што се одговорни за испраќање на вестите до јавноста се „чичко за маркетинг“ на Мануел и Роксан, управител на заедницата.

За сега нема детали за тоа како ќе се сподели новиот наслов и што ќе се случи, но неизбежно споделете го тонот на goons и обичниот стил што ја карактеризираше претходната работа Бехемот Тие се во право карактеристики на оригиналност, хумор и харизма кои претежно прават студиското производство да се истакнува и тие се издвоија од останатите титули и сигурен сум дека новиот предлог на американскиот тим останува верен на оваа филозофија на дизајнирање.

Ова истражување исто така беше зафатено во изминатите неколку месеци со подготовките за ослободување на замокот Crashhers Remastered за Playstation 4 и Nintendo Switch. Верзијата на секоја конзола е достапна од септември минатата година.

Беемхот, креатор на Castle Crashers, предвидува презентација на нивната нова игра Кристијан Лопез