Боја, апликација која носи 1000 филтри за iPhone

Warna, aplikasi yang membawa 1000 filter untuk iPhone 1

Добијте најмногу филтри за камера за iPhone со апликацијата Colors

Продавницата за апликации е достапна на Апликација за фотографирање во боја за iPhone и iPadБлагодарение на оваа апликација, можете да имате 1000 филтри за да дадете оригинален допир на фотографиите направени со нашиот iOS уред. Запознајте се со сите карактеристики на оваа апликација и преземете ја подолу.

Боја, апликација која носи 1000 филтри за iPhone 2

Која е апликацијата Боја за iPhone, iPad и iPod touch?

Бојата е апликација за камера за iPhone и iPad што има најголем број на филтри во App Store. Кога директно ќе ја купите апликацијата, сите филтри ќе бидат отклучени и можете да го користите трајно на сите ваши iOS уреди. Не треба да купувате ништо и нема да гледате реклами или водни жигови.

Повеќето филтри што можете да ги најдете во оваа апликација никогаш не биле користени во други апликации. Тимот „Ванман“, кој се состои од група фотографи, дизајнери и развивачи, помина 2 години создавајќи голем број на овие филтри специјално за сите корисници на нивните апликации за фотографија.

Со Боја, можете да уживате во повеќето избори и најдобри бои во апликација за фотографија, која ви овозможува да направите фотографии што се издвојуваат меѓу другите.

Карактеристики во боја за уреди со iOS

Оваа апликација за фотографија ги има следниве карактеристики:

  • 1000 ексклузивни филтри, кои ќе бидат додадени повеќе во идните ажурирања.
  • Лизгајте за промена на филтерот.
  • Благодарение на нашата ексклузивна техника „Брзо пополнување“, можете да пребарувате и да изберете од илјадници филтри на прв поглед.
  • Премногу филтри за да се прилагоди сè? Изберете го оној што најмногу ви се допаѓа и додајте во Омилени.
  • Притиснете и задржете за да направите селфи со тајмер.
  • Исечете ја сликата и додајте рамка пред да споделите Instagram.
  • Споделете ги вашите фотографии директно со пријателите на Facebook, Twitter, Flickr, Tumblr и Dropbox.
  • Најмоќната апликација за камера, со елегантен и едноставен интерфејс.

Преземете Бои за iPhone и iPad

Ако веќе го немате Филтрирајте ги апликациите за фотографии со iPhone и iPad, Можете да го инсталирате преку директната врска за преземање, од App Store, која ќе ја најдете подолу.

Боја – 1000 филтри во камера со целосна боја на App Store, бара iOS 7.0 или понов. Компатибилен со iPhone, iPad и iPod touch. Оваа апликација е оптимизирана за iPhone 5, iPhone 6 и iPhone 6 Plus. Достапно е на следниве јазици: шпански, германски, поедноставен кинески, традиционален кинески, ен, француски, италијански, јапонски, португалски, руски.