Брзо полнење еп. 2: Galaxy S20 & Z Flip, Moto G8 Power и MWC 2020

Pengisian Cepat ep. 2: Galaxy S20 & Z Flip, Moto G8 Power, dan MWC 2020

Во втората епизода на Quick Fill, Дом Престон, Луис Сликар, и Ајрон Копенмен поминете низ сè што е најавено на Samsung Galaxy Event без пакети (вклучувајќи го опсегот S20 и Z Flip), новиот бренд за брендирање на G8 Power и Motorola и откажувањето на претстојниот MWC 2020.

Тие прво гледаат длабоко во најавата на Samsung, разговарајќи за тоа дали Z Flip е првиот пакет што не се чувствува недостаток пред да го изберат омилениот мобилен телефон од опсегот S20. Потоа, тие го разградуваат она што го знаеме за Moto G8 Power – познат како G Power во САД – и се обидуваат да дознаат зошто брендирањето на Motorola толку многу збунувачко во последно време. И, конечно, тие разговараа со MWC 2020 – иако бидејќи епизодата беше снимена само час пред трговското шоу беше официјално откажано, сè беше малку застарено.

Можете да гледате сè во видеото вградено погоре или да одите директно на YouTube за да го гледате таму (и претплатете се ако сакате!).

Доколку сакате да слушате гледање, послужете ја епизодата во слушателот подолу или претплатете се на Quick Fill во Spotify или Apple Podcast.

Имате мисли или коментари или прашања на кои сакате да одговориме на шоуто? Кажи НИ Твитер или во делот за коментари на YouTube. Ние сакаме да ги знаеме вашите мисли, затоа продолжете да доаѓате.