Бунтовник АД [HACK/MOD Unlocked] 1.3.3

Информации за MOD / HACK

Со преземање на овој измамник од нашата страница, сите корисници ќе бидат отклучени.

Зошто Rebel Inc. вреди да се преземе (HACK / MOD Unlocked) 1.3.3

Rebel Inc. – Интересен и стратешки симулатор во кој мора да го запрете бунтот и да влијаете на воениот конфликт. Контролирајте ја ситуацијата помеѓу цивилите и војската, не дозволувајте да се бунтот и да ја заземе државата. Rebel Inc: Ова е нова игра од креаторот на Plague Inc., една од најпопуларните платени игри со над 100 милиони играчи. Извонредна графика и критички позната игра Rebel Inc.. Тоа ќе ви овозможи да ја тестирате раката во возбудлив стратешки тест, заснован на комплексностите и последиците од борбата против бунтовниците во современиот свет. Повеќе постари играчи би сакале да играат бидејќи има елементи на политика, воен конфликт и слично. Во принцип, многу квалитетен проект и многу loversубители на добри симулатори дефинитивно ќе го сакаат. Пред да започнете играта, ќе ви треба некое време за да разберете сè. Апликацијата е бесплатна и не бара Интернет врска, преземање и репродукција.

Карактеристики на играта:

  • Зависност игра
  • Сосема комплицирано
  • Бесплатно
  • Не ви треба интернет

Преземете Rebel Inc. (HACK / MOD Unlocked) 1.3.3 на Android:

Преземете ја бесплатноОгласи