Веднаш можете да додадете гигантски пчели во вашата колекција за монтирање WoW

Веднаш можете да додадете гигантски пчели во вашата колекција за монтирање WoW

World of Warcraft наскоро ќе зуе со воведувањето на нова, неверојатна планина – џиновска медоносна пчела со престол и саќе на грбот наречена Honетварка на Хејнбек. Плус, има и предмети со пчела, миленичиња за борба против пеперутки, и многу други на патувањето исто така. Сладок.

Според објавата на веб-страницата World of Warcraft, „пчеларот во долината Стормсонг известува дека ќе се појави феномен на зуи во регионот“. Во следните неколку недели, играчите на Алијансата ќе пронајдат и истражуваат нови коприва што доаѓаат во областа, ќе работат со пчелари, наречени Бери, за да ги пронајдат, а со некои понудени слатки награди, ако можете да добиете помош од Hivemother.

Покрај тоа што сама ќе се прошетаат со автомобилот Harvesback Harvester, ќе бидат достапни и набавки со „пчели“. Можете да видите слика од тоа како изгледа пчела во снимката на објавувањето на Близгар – и изгледа неверојатно.

Новите миленичиња за борба против пеперутка доаѓаат во три светли бои, секоја со свои карактеристики и капки. Првиот, Кримсон Скипер, беше „обоен црвен од крвта на неговиот непријател“ и ја испушти медот Смајзер. Исто така има и жолти – мавтајќи со сончање, чии крилја се претвораат жолти на сонцето и паѓаат – и виолетова наречена Папи (се шпекулира дека потекнува од локација наречена Сатана остров), и двете ги исфрлаат Свежите депозити од желе во долината Стормсонг.

Кога објектот ќе пристигне во игра и ќе почнете да се обидувате да ја добиете помошта од Hivemother, мора да го гледате светлосниот зрак. Следете една, и можете да добиете награда – „пчеларство“ на кое му е потребна вашата помош, со награди како „Глифот на Дир Пчелите“ за грабнувања ако ви помогне. „Новите суштества“ кои се маваат во областа, исто така доведуваат до игра, што резултира во „уникатен плен“ ако ги згмечи.

Близард рече дека новата содржина ќе се упати кон Долината Стормсонг во следните неколку недели.

ИНФО