Верзија за ажурирање на Gran Turismo Sport 1.41 Комплетни белешки за лепенки

Верзија за ажурирање на Gran Turismo Sport 1.41 Комплетни белешки за лепенки

Верзијата со ажурирање Gran Turismo Sport 1.41 е достапна за преземање сега на PS4. Следното е комплетна леплива белешка за ова ажурирање, вклучувајќи нова содржина.

Ова ажурирање носи нови содржини, како што се пет нови автомобили, нов спин и неколку други дополнителни содржини. Целосните детали за подобрувања и нови карактеристики може да се видат во лепливите белешки подолу.

Верзија за ажурирање на Gran Turismo Sport 1.41 Комплетни белешки за лепенки

Спроведени клучни карактеристики

1. Автомобил

– Додадени се следните 5 нови автомобили: * Jaguar D Type ’54 * Mazda Roadster Touring Car * Honda S800 ’66 * Honda Civic Type R (EK) ’98 * Porsche 911 Turbo (930) ’81

2 режими на кампања

– Следниве настани се додадени во „ГТ лига“: * „Светско првенство во хечбек“ рунда 4 и 5 * „Носталгија 1979“ рунда 4 и 5 * „Натпревар за серија на издржливост X2019“ коло 2

– „Сардегна – патека на патот – А“ е додадено на коло за искуство.

3 скапи

– „Отворени простори – поставете ја вашата сцена“ е додаден во делот за специјални карактеристики.

4 спортски режими

– Во режимот „Спорт“ е додадено „Време на судење“. Sectionе се одржат разни настани во делот Време на судење.

5 модели за симулација на физика

– Подобрено е однесувањето на автомобилот што ќе се врти по уривање во варовник за време на првичното движење на „Аутодрив“.

6 лоби

– Додавање на „Обука / квалификација / трка“ и „Трка за обука / квалификација / издржливост“ во режимот на собата од основните поставки. Кога ќе се избере овој вселенски режим, тестот за квалификации ќе се одржи пред трката. „Поставки за квалификација“ ќе се појават и во Поставки за настани. (По завршувањето на квалификацијата, играта автоматски ќе се префрли на трката екранот.)

7 Аркада

– Функциите “Ghost Offset” и “Reset Sector” се додадени на поставките Time Trial и VR Time Trial Ghost: “Ghost Offset” го суспендира приказот на Ghost за одреден број на секунди (до максимум 2 секунди за 0,1 секунда); „Ресетирај го секторот“ рестартирајте ги духовите што се вчитани во секој сектор.

Други поправки и прилагодувања

– Поправи проблем во режимот „Спорт“ каде шлемови и костуми за трки со обични животи не беа прикажани правилно во сериите за куп и на производство на нации.
– Пораката за казнени причини сега ќе биде прикажана при добивање на казна.
– Поправени ги стандардните поставки за пренос за Toyota Tundra TRD Pro ’19 (од “Manual” до “Automatic”.)
– Поправи проблем кога под одредени услови автомобилот ќе продолжи да се забрзува кога е во позиција N на менувачот во режимот за полн прирачник.
– Параметрите и интензитетот на лизгачот „Носење гуми“ под поставките „Вистински“ се прилагодени.
– Различни други проблеми се надминати.

Gran Turismo Sport е достапен да игра сега за PS4.