Вечерни читања – 10 јануари 2020 година

Bacaan Malam - 10 Januari 2020 1

Еј Shacknews, време е да ја прочитате ноќта. Ајде официјално да го затвориме денот за објавување. Те молам погледни.


Одлука

Грашокот е една од неговите омилени јадења, а Атикус е толку желен да земе некои што не знае кој да јаде прво! pic.twitter.com/fy3kE0kgrW

– Ејми В. Шварц 🦇 (@lizardschwartz) 10 јануари 2020 година

Атикусот мора да дејствува побрзо.


Семејните расправии не успеваат добро

Ја слушав новата канадска верзија на Family Feud и можеби бев сведок на еден од најпознатите иконични моменти на шоу-игри што сум ги видел досега. pic.twitter.com/QsTIjEzoM7

– Мајк Морисон 🏳️‍🌈 (@mikesbloggity) 10 јануари 2020 година

Го претпостави пилешкото, а Попеј ги искористи можностите за маркетинг.

.@ Sublimesy! Нашето истражување вели дека имате право. Нашата ДМ да бара 10 000 УСД во вредност од Попејс. #LoveThatChickenFromPopeyes https://t.co/OeCQYsG875 pic.twitter.com/LlfyaY83n7

– кокошка Попеј (@PopeyesChicken) 10 јануари 2020 година


Овој автомобил … премногу е лесен

Изданието Subaru Forester FUCKS е … нешто pic.twitter.com/vLcAijFLQM

– труд (@labergee) 9 јануари 2020 година

Ова мора да биде намерно.


Јода со човечка кожа

Мојот терапевт: Јода со човечка кожа не може да ве повреди, тој не е вистински

Јода со човечка кожа: pic.twitter.com/cXkhFybXJt

– New Нова Година на Деби (@ grraction) 10 јануари 2020 година

Гошо!


Ако го пропуштивте на Shacknews:

Известете ни дали ви недостасува некој од вас # GOTY2019 земи!

Светски широк електронски спорт Ep. 32 ИВЕЛИВНА https://t.co/ZWTiS4BCk1 pic.twitter.com/xveY8SxHuz

– Shacknews (@shacknews) 7 јануари 2020 година


Таму е тој, Шакнјус. Вашите вечерни читања за 10 јануари 2020 година. Ве молиме, разгледајте се на претплатата на Shacknews Mercury за да ја поддржите нашата страница за само 1 УСД / месец. Ова е фотографија на Лола за да ја осветли вашата ноќ.

Лола е најдоброто куче.

Што правиш овој викенд? Известете ни во низата коментари на Shacknews подолу.