Веќе можеме да ја видиме Xbox Series X со помали ткаенини

Kami sudah dapat melihat Xbox Series X dengan kain yang lebih kecil

Првата слика на Xbox Series X

Директно од форумот NeoGAF и благодарение на корисниците на CurryPanda, го имаме најновиот протек во однос на конзолите на Microsoft во иднина. Функциите на слики, покрај потврдувањето на гласините за бројот на пристаништа што се достапни на конзолата, за да се осигурат дека гласините дека Пол Турот се објавува на конзолата се точни, детално прикажувајќи како точно се распространуваат пристаништата на задната страна на конзолата. исто Со оглед на успехот, можеме да продолжиме да се потпираме на стапките на Турот (како и обично), затоа мора да ги додадеме најновите објаснувања што се објавени, осигурувајќи се дека сликите објавени од конзолата се целосно точни.

Што се однесува до централниот слот што се појавува веднаш до HDMI, некои се обложуваат дека тоа би можело да биде експанзиско пристаниште каде може да се поврзете можеби единицата NVMe, сепак, Бред Самс кај Турото повторно потенцира дека пристаништето има голема можност да биде дијагностички, па можеби нема ништо во дизајнот конечна конзола. Сепак, прашањето што си го поставуваме, дали Microsoft ќе остави чудна дистрибуција на пристаништето?

Xbox серија X се филтрира

Тоа е местото каде што стапуваат во игра сликите објавени од LetsGoDigital, каде што можете да видите многу детален рендерирање, кој предвидува како е финалниот дизајн на конзолата без позната експанзија / дијагностика на порта, подобро е да ги преуредите пристаништата и да претставиме поголема оптичка дистрибуција.

Друг дета detail што можеме да го видиме благодарение на сликите е дека конзолата ќе има помали чекори што ќе служат за да се подигне малку од површината. Ова може да биде само естетско или може да помогне во циркулацијата на воздухот, иако имајќи предвид дека внесувањето на воздухот заостанува, можеби ќе зборуваме за првиот случај.

Многу краен прототип

Враќајќи се во мистериозната порта за дијагностицирање, има теми кои предизвикуваат одредени сомнежи. Денешната филтрирана слика покажува етикета во која јасно се наведува дека единицата е прототип кој не го поминал соодветното овластување за да се постигне продажба. Знаејќи дека ова е прототип, дали ова значи дека единечните тестови и развојот се различни?

Обично овој вид единица има екран и дополнителни копчиња за контрола и дебагирање на грешките во играта, така што се соочуваме со конечниот дизајн на конзолата (што ќе вклучува и мистериозно порт), или прототипот исто така функционира како дијагностичка конзола затоа што преку таа порта можете да контролирате грешки со дополнителни додатоци .

Веќе можеме да ја видиме Xbox Series X со помала крпа 1

Ние сакаме да ја решиме оваа загатка што е можно поскоро, но за жал мора да продолжиме да чекаме додека Мајкрософт не го отвори својот врв. И, патем, има луѓе кои се обложуваат дека протечените слики имаат намера да го нарушат најавата што Sony наскоро ќе ја издаде. Дали оваа интуиција ќе биде вистина?