Видео игра која starsвезди група мачки посветени на решавање мистерии

te-hangarau

Мирскиот остров е видео игра која ги претвора играчите во мачки и ги поканува да се обидат околу островот додека решаваат секакви загатки и гатанки.

тоа catубовник на мачки тие имаат нова причина Внесете го светот на видео игрите. Мирен остров Ова е игра која се врти околу една група Flines е посветен на решавање на мистерии, но најдобро е што нуди можност да се види светот Од гледна точка на мачка.

Инвеститорот Ерик Блумрих е официјално ќе го открие Островот Мир. Ова е видео игра која ги претвора играчите во мачки и ги поканува да го обиколат островот решавање на сите видови на загатки и загатки.

тоа пофалби од мачката обидувајќи се да пронајдат Што се случи сите луѓе и ако навистина вреди да се вратат назад.

Предлози за истражување измешани со а позадина на научна фантастика да се бараат одговори ако човечкиот вид е навистина потребен на островот, затоа што човештвото не постои во овој случај универзумот претставен од Островот Мир.

Нема луѓе во играта (Фото: Слики од екранот од Твитер)

Тоа е таа игра се одвива на прекрасниот остров Мејн, каде очигледно, сите исчезнаа и мачките станаа познати. Во оваа игра, група од девет мачки имаат целата слобода да истражуваатНашата околина.

Тој играта го остава традиционалниот стил на борба и, наместо тоа, се фокусира на откритие и истражување. Како играч, ќе имате можност да го сторите тоаИскусете ја приказната преку перспектива на куќна мачка, што дава нов пресврт на традиционалните видео игри.

Мировниот остров ветува дека ќе ги намами своите корисници (Фото: Слики на екранот на Твитер)

Островот за мир ќе ги покрие четири различни заедници, детални ентериери, реални временски услови, циклуси околу часовникот и интерактивни околини. Карактерот на играта е за мачка со различна личност Тие мора да работат заедно во текот на приказната.

Нивните имиња се Boy, Gary, Calinaigh, Anin, Girl, Zack, Ronan, Sushi и Elizabeth. Секоја мачка ги има има уникатни психолошки карактеристики и одреден пакет на вештини.

Приказната се фокусира на мачката што се нарекува Елизабета која, откако се разбуди во дремат, откри дека сите луѓе исчезнале остров. Целта е да работиме заедно за да собереме што е можно повеќе информации.

Оваа игра во моментов е во фаза на развој за системот Мек, компјутер и Oculus VR.Бидејќи Блумрич го започна Kickstarter за оваа игра, тој е поддржан од 345 луѓе собирање 13.098 УСД, Што ја прави оваа игра огромен чекор кон реалноста.

Извор: Инфобае