Видео игра хит Наркос, базирана на Netflix, ќе се префрли подоцна оваа година

Sebuah Video Game Berbasis Netflix Hit Narcos Akan Datang Switch Akhir Tahun Ini

Curve Digital и Kuju го откриваат тоа Наркос: Подемот на картелите, игра базирана на наградуваната серија Netflix Наркос, се упати кон Nintendo Switch.

Играта е опишана како а брутална игра за тактичка стратегија која се претвора во пресврт “која им овозможува на играчите да ја оживеат целата драма од првата сезона на шоуто. Мора да ја земете страната на Меделин картел или ДЕА во две различни кампањи, од кои на двете им беа дадени многу приколки:

Еве неколку домашни активности кои ќе ви дадат малку информации:

Врз основа на серијата Netflix од производната компанија, Гаумонт, Наркос: Подемот на картелите Иконичната локација и карактеристиките на карактерот на шоуто, им нудат на играчите можност да влезат во криминалниот свет заедно со ликови како Ел Мексикано, Марфи, Пења, Примо и многу други – секој со свој уникатен игра и можности за додатоци кои помагаат да се промени бранот на битка. Истражете ги познатите сцени од шоуто и преземете важна улога во настаните што го менуваат светот што ќе ја одреди и менува војната со дрогата.

Навивачите на стратегија базирана на вртење ќе доживеат возбудлив нов стил, при што единиците од обете страни се движат истовремено и со иновативен нов механизам кој им овозможува на играчите да преземаат нарачки од трети лица директно над нивните единици во критични периоди. Формирајте го вашиот тим од најразлични улоги во класи, подобрете ги своите вештини и приклучете се на водечките ликови на патот до доминацијата, но внимавајте – вашите постапки ќе имаат постојани последици.

Играта се упатува кон Префрли и други платформи дигитално во „крајот на 2019“, иако е планирано и физичко ослободување за „Q4 2019“.

Дали сте обожавател на овој настан? Барате да играте преку верзијата со видео игри на оваа приказна? Кажете ни подолу.