ВИМАГ – аниматор на кино и уредник во живо на фотографии 1.7.2.0 …

VIMAGE - animador cinemagraph y editor de fotos en vivo

ВИМАГ – Аниматор и филмски во живо уредник 1.7.2.0 Апликации за Android

ВИМАГ – аниматор на кино и уредник во живо на слики е игра со фотографии за преземање на најновата верзија на Android ВИМАГ – аниматор на кино и уредник во живо на слики Апликација за Android од revdl со директна врска

Што е VIMAGE?VIMAGE е апликација за создавање кина, која ви овозможува да додавате елементи што се движат и ефекти на вашите фотографии, претворајќи ги во дела од живо. Дали сакате да видите сами? Проверете го нашето кратко воведно видео погоре.

Зошто кинаКинотеките се последниот тренд да се вклучат луѓето во вашиот живот и приказните што ги раскажува. Тие се жешки на Фејсбук (само помислете на портрети во живо), Инстаграм и други социјални медиуми, и тие се неверојатна алатка за креативно и привлечно вртење на вашите слајд-шоу и содржина за визуелен маркетинг. Да не спомнувам, тие се исто така забавни за правење.

Како работи ВИМАГ?Користењето VIMAGE е лесно, интуитивно и забавно.1. Отворете VIMAGE и притиснете го копчето “+” за да направите фотографија или изберете една од вашата галерија. Слободно можете да ја уредувате вашата фотографија пред да додадете ефект. Изберете ефект што ви се допаѓа и што мислите дека одговара на вашата слика. Во моментов имаме над 70 вградени ефекти и постојано додаваме нови во апликацијата додека ги создаваме. Ставете го ефектот што ќе го изберете на вашата фотографија. Прилагодете го по ваш вкус: можете да го намалите или зголемите, да го ротирате, да ја промените нејзината боја, непроирноста и многу повеќе. Зачувајте ја вашата слика и voila. Споделете го на Инстаграм или која било друга социјална мрежа со допир на копче и оставете ја вашата креативност да го добие целото признание што го заслужува.

#VIMAGEДали сакате да му го покажете на светот вашите неверојатни слики? Ако создадете нешто за што навистина се гордеете, не заборавајте да го додадете хаштагот “#vimage” на вашиот пост кога ќе го поставите на вашиот профил на Instagram. На овој начин, имате можност да се појавите во нашата апликација и на нашата Инстаграм и да станете вирусно!

ВИМАГ - аниматор на кино и уредник во живо на слики

ВИМАГ – аниматор на кино и уредник во живо на слики

ВИМАГ - аниматор на кино и уредник во живо на слики

ВИМАГ – аниматор на кино и уредник во живо на слики

ВИМАГ - аниматор на кино и уредник во живо на слики

ВИМАГ – аниматор на кино и уредник во живо на слики