Виножито Шест опсада надминува 50 милиони играчи и се приближува кон својата нова сезона

SomosXbox

Виножито Шест опсада Ова беше еден од најголемите успеси во историјата на Ubisoft. Тактички стрелците засновани врз популарната приказна за Том Кленси не само што беа еден од репер во конкурентскиот мултиплеер, а особено во случајот со стрелците, туку сега успеаја да го соборат рекордот на нови играчи. Со последниот притисок добиен благодарение на неделата на бесплатната игра Rainbow Six Siege, понудена од Ubisoft минатата недела на сите играчи кои немале шанса да ја играат, Rainbow Six Siege надмина 50 милиони играчи на сите платформи: компјутер, Xbox One и PS4.

Одредена бројка сè уште расте кога ќе се отвори новата сезона на Rainbow Six Siege. Ембер Рииз сè уште нема дефинитивен официјален датум од Ubisoft за премиерата, но доколку се следи датумот даден кога е претставен, следи Bucket Rise ќе биде објавен следната недела, помеѓу 9 и 11 септември. Пристигна можеби еден ден пред ПЦ, и се забавуваше следниот ден, како што беше направено со минатата сезона.

Дали Ла Каса де Папел ќе настапи на опсадата „Виножито Шест“?

Со Ембер Рииз ќе пристигнат два нови оператори, очекуваната преработка од картата на Канал и уште многу нови работи, вклучително и новиот паѓачки дизајн за заштита, кој би можел да биде една од најважните дополнувања на играта во последните месеци, земајќи ги предвид Тој раскажува за нови карактеристики, како што е можноста да се види мал јаз.