Виножито Шест опсада ја објави пресвртницата од 50 милиони играчи

Rainbow Six Siege mengumumkan tonggak sejarah 50 juta pemain

48 милиони луѓе се осомничени дека се тим убијци … Јас дете

Ubisoft е горд да објави дека тие се многу сериозен стрелец на тимот Виножито Шест опсада не покажа знаци на задржување на удирање на вратата и кршење на прозорецот, откако ја минаа пресвртницата од 50 милиони играчи.

Прво објавено во 2015 година, Виножито Шест опсада ликвидација нечујно извесно време пред Ubisoft да одлучи двојно да ја поддржува титулата мулти-плеер преку Интернет, истовремено додавајќи нови мапи и оператори во играта заснована на сезоната. Денес, Виножито Шест опсада прерасна во феномен во eSports заедницата и е познат по својата вознемирувачка, непространа игра и силен фокус на психологијата, читањето и тимската работа.

Се разбира, не е совршено. Како и многу наслови на мултиплеер преку Интернет, Опсада понекогаш страда од тешка токсичност во нивните заедници, што може да доведе до борби, подигање и изобилство на тимски убиства. За таа цел, Ubisoft работи напорно за да се спротивстави на оваа закана, да спроведе нови идеи и да издава ограничувања, како што нема утре. Додека некои лоши јајца секогаш ќе бидат вклучени Виножито Шест опсада, треба да се напомене дека оваа игра останува еден од најпаметните и најинтересните стрелачи што некогаш биле дизајнирани.

Виножито Шест опсада Достапно сега на PS4, PC и Xbox One. Следното сезонско ажурирање, Operation Ember Rise, во моментов е на бета-серверот и се очекува да започне наскоро.

Ти си надвор. Најавување | Листа