Водач за двојки за синхронизација на Одг во покемон: Потенцијал, како да се подобрат и да добијат повеќе

Panduan Pasangan Sinkronisasi Pokemon Masters: Potensi, Cara Meningkatkan & Mendapatkan Lebih Banyak

Мајстори на Одг останува едно од најинтересните изданија за мобилни оваа година, благодарение, а Sync Pair е еден од најважните елементи во оваа игра, што го прави најголем дел од својата иновација во франшизата Pokemon. Додека fansубителите на оваа серија можеби веќе се запознаени со Pokemon GO, апликација за мобилни убијци во која доминираат табели за продажба и броеви на играчи заедно за повеќегодишен живот, тие треба да обрнат внимание и на Pokemon Masters. , игра која открива некои од основите на франшизата.

Pokemon Masters Sync Pair се заснова на односот меѓу тренери и нивниот Pokemon, имитирајќи го начинот на кој Еш и Пикачу се тесно поврзани во сериите на аниме. Дел од она што го прави Pokemon Masters Sync Pair толку интересно, е што тие не се фокусираат само на пишување на Одг, туку и на преференциите на обучувачот. Додека многу игри со Покемон користат пишување, особено со наслови на мобилни телефони за кои е потребно малку повеќе основен пристап, не сите од нив се пристрасни кон идеите како мајсторите на Покемон.

Бидејќи тоа е суштината на она што го прави мајсторите на „Покемон“ специјална игра во франшизата, Sync Pair е исто така малку покомплексен од некои други механичари за игри. Тоа е добра работа, дури и ако е застрашувачка да се започне со тоа. За оние кои бараат она што може да биде втората гигантска титула за мобилен телефон на Pokemon франшизата, Screen Rant состави сеопфатен и сеопфатен водич за Pair Masters Sync Pair за да го објасни системот, да препорача начини за зголемување на потенцијалот и како овие два елемента играат едни со други.

Трејлер за женски тренери на покемони, Пикачу

Објаснети парови за синхронизација на мајсторите на Одг

Pokemon Masters Sync Pair е како оваа игра се однесува на партнерството помеѓу тренерот и Pokemon. На пример, заеднички почетен пар за синхронизација може да биде нешто како Брок и Оникс. Целта на синхронизацијата Парови е да им помогне на играчите да постигнат суперефективни потези во битка, кои ги имаат истите функции како што беа во текот на историјата на франшизата, а се занимаваат со зголемена штета на противниците. Синергијата на мајстори за „Покемон“ исто така ја зголемува ефикасноста, но на крајот на краиштата, Синхронизација на парови е многу важна во развојот на силен тим на „Покемон Мастерс“.

Синхронизација на парови функционираат на интуитивен начин. Брок е лидер во салата „Рок“, така што ќе формира Синхронизирани парови со Одг од типот „Рок“ – со тоа што ќе го назначи типот „Оган“ нема да дозволи да се случи „Синхронизација на спарување“. Синхронизација на парови се карактеризираат со три различни специјалитети во улога на битка: штрајк, технологија и поддршка. Улогата на штрајкот ќе функционира како напаѓач, работи повеќе одбранбена технологија и споредната улога на штрајкувачките сили на штрајкот. Pokemon Masters Sync Pair, во суштина, дозволува да се извршат супер ефективни потези, а тоа е нивната главна улога – но тоа е она што е важно, а што треба да се навикнат играчите за брзо е да се зголеми нивната ефикасност во навигацијата низ играта.

Мајстори на Одг: Прв други парови за синхронизација

Парови за мајстори за синхронизација на Одг се прилично лесни. Програмерите на DeNA јасно не сакаат да погребаат кои се најинтересните елементи на играта, и само со унапредување на поглавјата од приказната за главниот режим на кампањата Pokemon Masters, ќе им дадат пристојни играчи на тренери кои доаѓаат специјално за Sync Pair. Од нив, Бери и Пиплуп се првичните избори што вреди да се користат, додека Роза и Сниви помагаат во типот Покемон.

Сепак, најинтересниот начин да добиете повеќе парови за синхронизација на мајсторите на „Покемон“ е исто така најсигурен. Постои валута во играта наречена камења која им овозможува на играчите да го „исцрпат“ Синхронизираат парови со употреба на опции што се достапни во продавниците со кои располага Трисија, што може да се најде од левата страна на Центарот „Покемон“ кој делува како главен екран на играчот на „Мајсторите на Покемон“. Оваа опција е наречена „Синхронизација на парови извидници“ и има три опции: Дневен попуст, Синхронизација на парови извидници и Синхронизација на парови извидници x10. Дневните попусти се најдобрата понуда, нудејќи 100 скапоцени камења за еден преглед; ако не, Sync Pair Scout чини 300 скапоцени камења за еден извидник редовно, а Sync Pair Scout x10 чини 3000 скапоцени камења за 10 извидници, не нудејќи вистински придобивки за индивидуалните опции за купување. Извидниците за парови за синхронизација се исто така сосема случајни и нема „двојна“ заштита. Ако некој играч го активира Pokemon Masters Synchronization Pair кои веќе ги имаат, тие ќе добијат надградба за еден од овие напади на Sync Pair.

Оние што се заинтересирани да знаат што се регистрираат со извидниците на Pokemon Pair Sync Pair, исто така можат да ги видат можностите што ги имаат за да добијат одреден партнер со избирање на понудата.

Водич за прилагодување Инсталирајте ја Pokemon Master Pair

Потенцијал за парови за синхронизирање на пакемонски пар: Што е тоа и како да го подобриме

Sync Pair Potential е лесен начин за да се утврди долгорочната изводливост на обучувачи на Одг и инсталации на Одг. Potential Sync Pair е означен со бројот на starsвезди прикажани веднаш до сликата на обучувачот – колку повеќе starsвезди, толку е поголема шансата Sync Pair да биде ефективна. Потенцијалното синхронизирање на парови е отклучено и, всушност, може да се измени дури и откако ќе се утврди спарувањето.

Потенцијалното синхронизирање пар може да се зголеми преку употреба на напојувања, специјални артикли кои го зголемуваат вкупниот ранг на обучувачот и со тоа ја зголемуваат моќта што можат да ја произведат преку израмнување и синхронизирање на нападите. Поранешните напојувања се добиваат со добивање на дупликати на Pair Sync преку механичарот за извидници на синхронизација на парови; Power Up не може да се генерира сè до шестиот степен на дупликат тренер. Power Up со пет вездички се добива преку билети за настани за време на размената за врвниот настан, исто така, иако на пониско ниво, кои се исто толку важни, ќе им треба мелница за да ги добијат.

Користењето напојување е лесно. Едноставно навигирајте го Мајсторите на Одг на копчето Зголемување на потенцијалот на дното на тимското мени, изберете Синхронизирај парови што играчите сакаат да ги подобрат и искористете го соодветното напојување; знаците можат да користат надградби само на нивно ниво или подолу, така што карактери со четири вездички не можат да користат Power Up со пет starвездички, но карактери со пет вездички можат да користат Power Up четири withoutвезди без тешкотии. Менито Power Up ќе покаже каков вид на дополнителен додаток ќе добие и карактерот – имајте во предвид дека Power Up со пет starвезди обезбедува зголемување од два поени за секој статус и зголемување од пет поени за HP, досега Power Up е најефективниот метод и одличен начин за раст на тимот .

Доктор кој Мет Смит е надвор од регенерацијата

Зошто Мет Смит го остави докторот Кој