Водич за промени во сенка 2 на судбината 2 – Измени пред стартувањето на лансирањето

Destiny 2 Shadowkeep Changes Guide - Perubahan Pra-Peluncuran 1

Водич за промени во сенка 2 на судбината 2 - Измени пред започнување 1

Обидувајќи се да следи што ќе се случи пред да падне Шидкејп на 1 октомври? Има многу промени што треба да се случат за Судбината 2 како дел од борбената карта во септември, и ние ќе ја срушиме за вас, за да знаете што да очекувате. Проверете го нашиот водич за промени Shadowkeep на судбината 2 за да ги добиете најновите информации за промените пред стартувањето, што ќе бидат лансирани пред да бидат достапни сите бесплатни содржини што треба да се репродуцираат.

Водич за промени во сенка 2 на судбината 2 – Измени пред стартувањето на лансирањето

Водич за промени во сенка 2 на судбината 2 - Измени пред започнување 2

Една од големите промени што се случија пред судбината 2 на „Синдикап 2“ е дека Гардијан сега ќе има повеќе време да ги заврши моментите на Триумф. Haveе си пристигнал 17 септември да го комплетирате ова и да се осигурате дека ќе го добиете вашиот удел во предмети од мајсторска работа. Друга голема промена е зголемувањето на стапката на опаѓање кога станува збор за наградите Гамбит Прајм и Реконинг. Ако сте некој кој постојано е уништен од РНГ, исто така ќе бидете среќни што знаете дека ќе ви биде гарантирано да го изгубите оружјето откако постојано ќе бидете несреќни.

Зборувајќи за оружје, потрагата по одредени оружја на Пинак ќе биде прилагодена така што тие ќе бидат попријателски со играчите кои сакаат да го сторат мелницата. Многу од целите во оваа потрага вклучуваат мулти-убиства и други комплицирани методи на убивање, така што може да се прилагодат на делови што може да бидат тешко претходно да се завршат.

Ако сте некој кој извршува награди во последните денови од сезоната пред Шидкејп, тогаш ќе ви биде драго да знаете дека ќе се направат измени во „Прегласување“, за да можете да го засадите подарокот во релативен мир, без да ризикувате да бидете крал-хит на смрт толку често. Исто така, ќе можете да имате корист од периодот на воздигнување на Infamy и Valor пред Shadowkeep, а градите на Менаџери ќе започнат да им даваат уште неколку удари на нивните пари. Изгледа дека кул нешто ново од Царот е nessубезност!

Септември ќе биде полн со многу корисни претходни лансирања, кои изгледаат дека ќе им олеснат на денешните играчи да вчитаат опрема и оружје. Оваа промена во Судбината 2 на Шидкејп ќе се случи кон 1 октомври и се надеваме дека ќе видиме плоден крај на Луксузната сезона пред пошироката јавност да биде воведена на најмладиот син на Бунџи. Погледнете во нашиот водич центар за судбини 2 за најновите и најновите вести за „Гардијан“.