Водич за судбината на небото, совети, измамник и стратегија!

Небесна судбина

Небесната судбина е нов 3D MMORPG за мобилен од EYOUGAME (USS). Ајде да погледнеме во нашиот небесен судбински водич, совети, измами и стратегии

Вистинскиот предизвик во играта започнува по нивото 60. На почетокот на играта, лесно е да се израмни, да се порази чудовиштата и да се напредува на пристојно ниво. Но, откако ќе го поминете нивото 50 или 60, сè ќе почне да станува тешко. Willе се соочите со силни чудовишта во режимот зандана, режим на приказни и ќе биде тешко да се израмните. Ако штотуку започнавте да ја играте играта Небесна Судбина, тогаш овој пост може да ви помогне да ги разберете сите основни функции на играта. Затоа, не трошете време и одете на главната содржина – Водич за судбината на небото и Совети, совети и стратегии за небесна судбина!

Водич за судбината на небото

Небесна судбина

Целта е да станеме посилни – и, јачината на карактерот се мери во ЦП; Точките на битката се прикажани во горниот лев агол на екранот на играта. Со подигање на нивото на карактерот, нивото на инсталација, јачината на менувачот, нивото на вештина, нивото на артефактите, итн. Може да бидете посилни. Исто така, имајте на ум дека покачувањето на нивото на карактерот е еден од главните приоритети. На почетокот на играта, повеќето режими на игра и функции како што се брак, артефакти, Бог, итн. Се заклучени заради ограничувања на ниво. На ниво 100, повеќето режими и функции на игри се отвораат. Еве ги нашите најдобри совети за судбина, водичи за измами и стратегии за да станете најдобриот играч!

1.) Играјте го режимот зандана секој ден

Небесна судбина

Во прилог на странично пребарување и главно пребарување, режимот за зандана е најдобриот режим за садење EXP, знаци и материјал за монтажа за надградба. Можете да се приклучите на тимска зандана или соло зандана и да мелете многу EXP и материјал. Во горниот десен агол, допрете го копчето за режимот зандана и таму можете да ги видите сите достапни режими на игра. Можете да учествувате во овој режим неколку пати на ден.

  Напредни режими – EXP, Orbs, камења за надградба на опрема
  EXP – Мелење EXP со поразување на бранови на непријатели
  Подрум за подот – добијте брзини и ажурирајте материјал
  Судски – склучен сисеј, зајак за зајакнување
  Златна душа, итн.

2.) Брзо се подобри со следење на овој начин

Некои големи потраги се отвораат само ако достигнете одредено ниво. Ако сте заглавени и не знаете како брзо да се поставите, следете ги овие чекори: –

  Можете да мелете EXP со завршување на странични задачи,
  Пораз чудовишта на високо ниво,
  Играње на режимот за зандана,
  Од настанот за придружба на бајките,
  Завршете ја еснафската потрага,
  Тимот за зандана,
  5 настани за флаширање
  Настан за квиз натпревари
  Дневна потрага
  Ланец за потрага
  Офлајн побарување за EXP
  EXP побарување од базенот EXP

3.) Зајакнување на карактерот

На десната страна на екранот, допрете го копчето од менито, под опцијата за оценување – да ги прикажете сите кратенки на други функции, како што се карактери, брзини, артефакти, индекси, итн. Првите три начини за зајакнување на ликовите во играта Небесна Судбина се: –

Брзини!

  Ажурирање опрема – можете да надградите додатоци, оружје, оружје, чизми, итн. И зголемете ја статистиката за CP или карактер. Опрема за подобрување на камења се користи за подобрување на оваа опрема. Земете го овој скапоцен камен од режимот за зандана.
  Опремување на скапоцени камења – Во менито со брзини -> скапоцени камења, можете да ги заштитете скапоцените камења. Постојат многу видови на скапоцени камења; напад, одбрана, Х.П. На пример – Комплетни камења на HP за зголемување на статистиката на HP. Комплетни камења на високо ниво за да добиете повеќе статистики.
  Осигурувач – Осигурајте ги скапоцените камења со низок квалитет за да добиете камења со висок квалитет.
  Фикс – нападите, статистиката на HP и DEF може да се подобрат со подобрување на брзините. Во овој процес, треба да полирате камења. Можете да ги добиете од пребарување, настани и продавници.

Вештини

  Подобрете ги вештините на час, специјалните вештини и магичните вештини
  Вештини во часот – продолжете да користите вештини за да стекнете вештини и откако ќе имате доволно, ќе можете да се израмните
  Магични вештини – потребна ви е книга за вештина за да ја подобрите оваа вештина. Добијте го од пребарувања за настани или други извори на игри

Зајакнување на карактерот

Во горниот лев агол на екранот, потчукнете на иконата за карактер аватар и таму можете да пристапите до сите овие функции. Ако некоја ставка е изгубена и не знаете како да ја набавите, тогаш допрете го ставка и играта ќе ви го покаже изворот.

4.) Завршете ги дневните потраги

Ако сте играч f2p, тогаш проверете дали ги завршувате дневните задачи. Ова пребарување е прилично лесно за завршување и трае само неколку минути за да се заврши. Но, тоа не значи дека наградите ќе бидат лоши; Добивате вредни награди со завршување на оваа потрага. Во горниот десен дел, допрете ја иконата за дневно пребарување за да го проверите пребарувањето.

5.) Придружи се на друштвото

Зошто мораше да се приклучите на еснафот во Небесната судбина? Па, сосема е едноставно да се одговори – заради наградите. Како играч на F2P, не смеете да пропуштите бесплатен подарок. И, еснафот нуди многу бесплатни награди за играчи. Исто така, можете да учествувате во еснафски војни, еснафи да пребарувате за повеќе награди. Сè што треба да направите е да останете активни, да придонесувате во еснафот и да потрошите точки за придонес за еснафи за тампон; АТК Буф, ДЕФ, ХП, ХИТ, ЕВА.

6.) Заврши сврзан сисеј

Небесна судбина

Сиси е премија во игра валута во играта Небесна Судбина. Постојат два вида на Синси (и); бесплатно и платено. Оној што се плаќа се вика Сисие. Додека слободното се вика Bound Sycee. Вие добивате Bound Sycee сега и тогаш од потраги, награди за достигнувања, пресвртни награди, итн. Бидете сигурни да користите Bound Sycee во продавницата Bound Sycee. Допрете го копчето од менито -> shop -> sycee bound -> таму можете да потрошите Bound Sycee за скапоцени камења, додатоци, orbs, Jade, итн.

7.) Добијте дневни придобивки

На горниот десен дел, допрете ја опцијата за дневна корист -> извадете EXP од колекцијата EXP, допрете го копчето за придобивки за да ги побарате сите бесплатни подароци; Дневни најавувања, награди преку Интернет, присутен EXP, итн.

8.) Учествувајте во Настани

Вредни и ретки предмети може да се добијат од настанот. Надгледувајте ограничено време на настани и не заборавајте да учествувате на наградите. Во горниот десен дел, допрете ги опциите за настани за да ги проверите претстојните или тековните настани.

9.) Што има во торбата

Повеќето играчи не обрнуваат внимание на тоа какви награди добиваат од пребарувањето. Бидете сигурни да внимавате на предметите што ги имате со допирање на опцијата за торба – потоа допрете го предметот и проверете го описот. Користете ги овие елементи за да добиете придобивки.

10.) Фокусирајте се на главната потрага

Во почетната игра, треба да се фокусирате на главната потрага – затоа што оваа потрага ви дава повеќе EXP отколку сите други режими на игра.

Значи, сето тоа е во небесната судбина, совети, измами и стратегии за објавување. Дали имате повеќе совети или стратегии за други играчи? Слободно можете да коментирате подолу.

За дополнителни ажурирања, новости за игри, упатства за игри, објавување на нови игри и АЛЕРТИ – Како нас на Facebook – Г-дин Гидер, Следете не на Твитер – @текхнутр. Погледнете – нови врвни игри со Android денес. Дали имате предлози? Испратете го овде