Водич магнат јајца, совети, мами и засилувач; Стратегија!

Тајкун Јајца невработени

Idle Egg Tycoon е симпатична мобилна игра каде продавате јајца и заработувате пари. Посетете го нашиот водич за совети Tycoon Egg Idle, совети, измами и стратегии

Tycoon Idle Egg STORMX ви овозможува да отворите бизнис со живинарска фарма во играта. Raiseе одгледувате кокошки во фармата, ќе соберете и продавате јајца за да заработите за живеење. Треба да се отворат многу фази, да се откријат кокошки и да се постигнат пресвртници. Во овој Tyle Egg Tycoon водич и совети, измами и стратегија за гуми за гуми, ќе ги научите сите основи и тактики за да напредувате на добро ниво.

Водич

Тајкун Јајца невработени

Вашата главна цел е да ги отклучите сите фази (полиња) и да ги најдете сите кокошки. Во секоја фаза, ќе најдете ново пилешко. И, за да ја постигнете целта, споменато погоре, ви требаат златници и исполнете ги барањата за ниво. Во горниот десен агол на екранот за игра, можете да ја проверите лентата за напредок на нивото и откако ќе ја притиснете пресвртницата за постигнување, се појавува копчето за ниво нагоре. Бидејќи барањата се да се соберат одредена количина злато; Можете брзо да се израмните со тоа што ќе добиете злато на најдобро ниво.

Сцена –

На врвот на секоја фаза или фаза, можете да ги проверите theвездите, бројот на кокошки што можете да ги задржите таму и нивото на производство на јајца. Можете да ја удвоите фазата или производство на поле со подигање на нивото на starвездите. За да го подигнете рангот на starвездите на теренот, мора да го достигнете максималното ниво во таа фаза. После тоа, ќе видите копче за ресетирање -> допрете и гледате видео реклами за да ги зголемите оценките на starвездите – да добиете оценка за starвезди или да се зголемите на двојно производство.

Црн дроб на кокошка

На левата страна од сцената, допрете ги јајцата откако ќе достигнете 100% стапка на раст за да добиете или одгледувате нови кокошки во полето. Може да имате голем број кокошки во секоја фаза; на горниот дел од сцената / полето, можете да ги проверите броевите. За да ги нахрани јајцата, допрете го црниот дроб над пилешкото. Откако ќе постигнете 100% раст, потчукнете за да добиете уште едно пилешко.

Магацин

Јајцата произведени во секоја фаза или поле се пренесуваат во магацини и спакувани за продажба на пазарот. Ако го зголемите нивото на магацин, можете да чувате повеќе јајца во магацин, да го зголемите профилот на продажба на јајца и брзината на транспортот.

Совети и трикови на магли со јајца: –

1.) Земете Златно јајце

Доколку сакате за кратко време да добиете големи количини на златни монети, обрнете внимание на златните јајца, кои повремено се појавуваат на вашиот екран. Допрете го потоа допрете го сивото копче за да побарате заработка. Или можете да го удвоите бројот на награди со гледање на видео реклами.

2.) Допрете за забрзување

Допрете го камионот што снабдува јајца на пазарот – ова ќе ја зголеми брзината на камионот и можете да испратите повеќе јајца за кратко време. Продолжете со прислушување на областа на патот да ја зголемите оваа брзина.

3.) Максимално и надвор од нивото

Веднаш штом ќе отклучите ново поле, обидете се да го наполните со пилешко што е можно поскоро. Внимавајте на црниот дроб да изведува јајца за кокошки. Исто така, подигнете го нивото на теренот или сцената за да ги зголемите специјалните слотови, брзина и производство на јајца. Специјални слотови се отвораат откако ќе ги соберете сите кокошки -> после тоа, секое ново јајце што го извеете ќе ви даде посебно пилешко. Theseе има starвезда над овие кокошки и добивате повеќе јајца од овие кокошки. Откако ќе го достигнете максималното ниво, имајте ги сите кокошки, можете да ја поставите сцената и да го удвоите производството.

4.) Започнете со режимот на треска

Во горниот десен дел, допрете го црвеното копче што прикажува порака за режим на треска. Допрете го копчето за да го активирате режимот на треска и да ја зголемите брзината на земјоделство за неколку минути.

5.) Активирајте го засилувачот

Во горниот лев агол, допрете го копчето за почеток на копчето за да добиете засилување од 2X профит од продажба на јајца за неколку минути.

Ако знаете повеќе совети за Tycoon Eggs невработени или имате прашања, слободно споделете ги коментарите подолу.

За дополнителни ажурирања, новости за игри, упатства за игри, објавување на нови игри и АЛТЕРИ – Како нас на Facebook – Г-дин Гидер, Следете не на Твитер – @текхнутр. Погледнете – нови врвни игри со Android денес. Дали имате предлози? Испратете го овде