Возачот на камионот го воведува системот за мисија во ново видео

SomosXbox

SOEDESCO се чини дека започна кампања за промовирање на возачи на камиони. Симулаторот, кој ќе биде објавен во септември на Xbox One, Playstation 4 и PC, нуди нови детали за пристапот. Во второто поглавје од трите видео серии што ги потврдивте погоре, можеме да разговараме за многу важни аспекти на вашиот предлог. Возачот на камиони го воведува системот за мисија во ново видео за развој, кое обрнува внимание на сите детали што треба да ги знаат играчите.

Во принцип, ова ново видео за возач на камиони истражува како играчите кои стануваат возачи на камиони ќе вршат мисии. На прилично воден начин, различни деловни менаџери ќе ни понудат работни места за да земеме стока од едно до друго место. Со исполнувањето на овие задачи не само што ќе го подобриме нашиот углед и ќе заработиме пари, ќе го подобриме и бизнисот и ќе ја стекнеме довербата на претприемачите.

Возач на камион воведување на систем за мисија во ново видео што работи за да се добие многу основна идеја за тоа што ќе го најдеме. Напредокот во играта ќе биде прашање на постојано возење и транспорт на стока, каде што треба да присуствувате на низа основни аспекти. Првиот гориво, Мора да го следи нивото и да наполни гориво кога е потребно. Второ, тоа слободно време, што е далеку од спроведување на вистински регулативи, таа е предвидена само како енергетска лента. Трето, тоа сообраќајни регулативи, дека мора да се почитуваат за да не се преземат непотребни ризици, како за казни така и за несреќи.

Со сето ова, Возач на камион ја прикажува играта на отворен свет каде ќе ја избереме нашата судбина и по која патека ќе одиме. Без вчитување на екранот за време на искуството, играчите можат целосно да се посветат на транспортирање на стоки, добивање имиња, заработка пари и инвестирање во свој бизнис. Аспект на купување и прилагодување на овој камион ќе биде протагонист на третото видео од сериите за игри што ни помага да го дознаеме предлогот од Возач на камион

Возачите на камиони ќе пристигнат на 19 септември на Xbox One, Playstation 4 и PC.