Возачот на камионот го загрева моторот со приколката за лансирање

Возачот на камионот го загрева моторот со приколката за лансирање

Уште една недела за да ја видите најновата игра SOEDESCO, возач на камиони. Камиони симулатори ќе се обидат да остават нов впечаток во каталогот на игри со зголемен жанр, професионални симулатори. И ние велиме дека се зголемува затоа што постои растечка разновидност на овие игри што обично доаѓаат со овој термин Симулатор. Во оваа пригода, дојде предлог кој презентираше предлог сличен на познатиот Euro Truck и American Truck Simulator. Возачот на камионот се приближил и поради тоа бил објавен приколката за лансирање.

Возач на камион Моторот се загрева со приколката за лансирање, што ќе се одржи 19 септември, и на Xbox One, како што се Playstation 4 и PC.

Растете во вашата кариера возејќи камиони! Транспортирајте разновидна стока и направете име за себе на локалната сцена.

Во текот на изминатите неколку недели се познати интересни детали за тоа што ќе понуди овој предлог. Најосновната механика е откриена во три видеа кои го истражуваат неговото искуство, односите со давателите на вработување и развојот на играчите и персонализацијата на возилото. Отворени карти, стотици километри патишта и стотици часови бесконечно патување за да се развие како возач на камион Возач на камион

Премногу Возач на камион потврдете го списокот на флаери што се компатибилни со играта што може да освои цели броеви со овој уред. Нема потреба да се појавува кец од воланот, или да се прилагодат прилагодувањата, но треба да биде вистински двигател за да се справи со предизвикувачки предлози од Возач на камион Играта е достапна за резервација во продавницата Xbox, со цена од 39,99 €, за да додадете мал попуст за да ги охрабрите оние што бараат нешто поразлично од што да поминат време.

Возачот на камионот ќе биде пуштен на слобода на 19 септември на Xbox One, Playstation 4 и PC.