Волфенштајн: Youngblood – лесен начин за одгледување златни монети | 1.000+ монети на секои 10 минути

Волфенштајн: Youngblood - лесен начин за одгледување златни монети | 1.000+ монети на секои 10 минути

Монетите се специјални валути што можете да ги користите за да купите козметика, како што се нови кожи за вашиот привлечен костум во Волфштајн: Јангблауб. Тие се исто така микро-трансакциски валути; што значи дека можете да купите парички со вистински пари. Некои луксузни козметички алишта се заклучени зад набавката на овој сребрен монета, па ако сакате да добиете сè, можете да платите со готовина во реалниот свет, или пак можете да ја обработите.

Ова е игра за мелење. Кога не се израмнувате, убивате за да го отклучите мајсторството. Едно нешто што не можете да ги фармите е монетите – можете да најдете големи купишта парички од жолти гајби во подземната зона, но овие само се надополнуваат на секои 24 часа. Ако сакате брзо и безумно земјоделство кое произведува многу монети со минимален напор, имаме лесно решение за вас.


Повеќе Волфштајн: Упатства за Youngblood:


Лесни начини за одгледување монети | 1.000+ монети на секои 10 минути

Вака работи лесно земјоделството пари. Отворено мени на ниво со разговор со Аби во Катакомбите и репризи првата фаза – мисија за убијте го генералот Винклер во преградата „Дер Нахтфалтер“.

Оваа бегство ќе ви даде 214 монети секој пат. Започнете со симнување на првиот лифт надолу, а потоа извршете ги сите непријатели. Целта е да ги истрчаме за да не добијат предупредување. Во првата просторија, поминете низ вратата од десно и свртете се. Убијте го чуварот и користете го копчето за да влезете во следната област. Кодот е 8431 година во секое време

Пред, лизнете низ отворите и трчате надолу низ салата. Свртете десно на лентата и отворете ја жолтата врата од хангар. Продолжете да трчате, а стражарите дури и нема да ве видат. Ако ги направите двете области правилно, ќе добиете бонус „Без предупредување“. Овој бонус ви дава +107 монети секоја од нив, со вкупно +214 монети.

Откако ќе ја добиете паричката, едноставно излезете и ресетирајте го нивото на Катакомби. Можете да го извршите ова онолку пати колку што сакате. Потребни се помалку од две минути за секој круг. Тоа е лесно 1.000+ монети на секои десет минути.

Сега можете да ги купите сите дополнителни елементи што сте ги промашиле и да ја комплетирате вашата нацистичка колекција за истребување без да потрошите повеќе пари.