Врвни лекувачи на легендите на Apex велат дека навивачите ќе го мразат претстојниот соло режим

Apex Mayor Legenda Kebocoran Petunjuk Di Solo Dan Mode Duo

Врвот на легендата конечно ќе добијат карактеристики што честопати се бараат следната недела. Бидејќи ќе пристигне на 13-ти август, fansубителите на борбената кражба ќе имаат пристап до нов режим на соло редици како дел од новиот настан. Ова е несомнено прва шанса за флертување од шефот на ЕА, Ендру Вилсон во претходен повик за приход и е предвидено да трае во траење од две недели. За волците кои се сами, особено, вестите можеби не доаѓаат порано, но дури и играчите на тимот без сомнение ќе го поздрават додавањето на нови начини за игра.

Предупредување за оваа објава секако е дека долгоочекуваниот соло режим Апекс не е наменет да биде постојана опрема, барем сè уште. Заклучокот доаѓа од настанот „Respawn“, наречена Iron Crown Collection, сето она што го вклучува ќе се збогува, со само козметички кожи и слично прикачени, ако го отклучите. Прилично разочарувачка одлука, но, според еден популарен поток, многу играчи ќе бидат среќни да го видат задниот дел од соло подоцна овој месец.

Зошто? Letе му дозволиме на Мајкл „Шруд“ Грзезиак да зборува сам за себе во клипот подолу.

Конечната проценка мора да се обезбеди се додека навивачите немаат доволно време за вкус Врвот на легендата„Земете соло, но Shroud сигурно прави добри поени. Respawn го дизајнираше стрелецот само со тимска игра. Поради ова, поддржувачките херои како Лифелин и Вотсон изгубија многу, ако не и сите, од својата алатка во соло поставки. На крајот на краиштата, каква е употребата на навивачите низ целиот тим ако нема соиграчи за да ги добијат своите придобивки?

Решение за ова, се разбира, е да изберете повеќе себичен карактер како Октан или Врејт, но тоа не е идеалниот краен резултат. На крајот, Respawn донесе паметна одлука да воведе соло режим со ограничени временски услови. На овој начин, тој може да ја тестира водата без да прави постојани дополнувања директно од лилјакот.

Ако само заради разновидност, се надеваме дека предвидувањата на Shroud ја промашуваат својата цел.