Вториот херој на Светската мисија Супер Драгон Бол се ажурира веднаш сега

Pahlawan kedua Super Dragon Ball World Mission diperbarui langsung sekarang 1

На оваа игра беа додадени вкупно 17 нови ликови, како и нов Супер напад, способности и многу повеќе.

Ако уживате во Супер змеј топки херои: Светска мисија, можеби ќе сакате да бидете сигурни дека го ажурирате вашиот систем така што ќе ги има најновите ажурирања.

Второто бесплатно ажурирање за популарната игра со картички е сега достапно, и доаѓа со помош на нови артикли што ќе ги добиете бесплатно.

Ова особено ажурирање ќе го содржи следново:

  • 17 нови ликови – вклучително и Гоку во режимот Ултра Инстинкт и режимот Супер Сајанјан Бог и многу други, вклучувајќи ги и оригиналните ликови од Светската мисија на Супер Драгон Бол Херои светот.
  • 2 нови супер напади
  • 11 нови способности
  • 5 Екстра нови мисии
  • 3 нови модули за борба
  • Нов дизајн на картички
  • Зголемени поени на EXP и пријателство

Оваа предизвикувачка стратешка игра со карти собира различни карактери од сериите на аниме и манговите „Dragon Ball“ и ве тера да создадете палуби што одговараат на вашата индивидуална личност и способности. Цел? Да се ​​биде светски шампион, се разбира.

Нашиот сопствен Донован Ерскин ја разгледа Светската мисија на Супер змејот, топки на хероите, давајќи му 6 од 10:

„Сè на сè, Светската мисија на Супер змеј топчеста топка е добро дизајниран играч на карти со високи тавани за вештина и стратегија. Сепак, скоро сè околу самата битка е просечно во најдобар случај. Општа приказна во комбинација со некои лоши графики и анимации кои ја спречуваат Светската мисија да стане нескротлива “.

Играта е сега, се разбира, па ако сте заинтересирани, можете да ја преземете сега. И покрај тоа што не можеме да кажеме дека Донован нема да биде тука чекајќи да ве предизвика.