Гласините укажуваат на пристигнување на нови борци во Брос „Super Smash“. Крајно ‘

La guía del gamer.

Се чинеа силни гласини дека како што се приближуваше Challenger Pack 4, ќе има спојување на нови борци за „Bros Super Smash“. Ultimate ‘, една од одличните наслови на Nintendo Switch.

Се чини дека се означува дека четвртиот лик за DLC би можел да биде еден од борците на СНК и иако има многу шпекулации на оваа тема, вистината е дека неодамнешниот протек на содржина создаден од Нинтендо, е потеклото на оваа гласина.

Филтрираната содржина се појавува на самата официјална веб-страница на Нинтендо и иако е отстранета, не се очекуваше бран шпекулации.

Во секој случај, ако прикажаната информација е погрешна, повеќе од сигурно е дека ликовите што можат да бидат избрани се „Metal Slug“ или „Samurai Shodown“, две добро познати франшизи на Nintendo Switch.

На ист начин беше откриено и дека пакетот Challenger 4 може да се ужива од февруари 2020 година.

Можни грешки во филтрирањето

Во светот на видео игрите, многу е изводливо да се случат секакви грешки и Нинтендо нема да ја избегне можноста. Ова е загарантирано од најблискиот извор, кој рече дека најверојатно има грешка кога четвртата картичка DLC е „Super Smash Bros.“. Вклучен крајна.

И постои добра можност тоа да е случај, затоа што истиот извор е убеден дека пакетите со содржина имаат тенденција да споделуваат многу податоци со датотеките на борците што мора да се преземат на SNK.

Ако на овој детал додадеме фактот дека игрите Challenger PACK 4 и SNK ‘Heroines’ имаат иста количина на складирање, што е 4,19 MB, најверојатно, сите овие шпекулации доаѓаат од таму.

Во секој случај, ако тоа беше ненамерна грешка, прашање е само да чекате дали постои официјална изјава на Нинтендо во која се објаснува што се случило.