Граничните територии 3 ја зголемуваат границата на нивото во новите закрпи

Borderlands 3 meningkatkan batas level di tambalan baru 1

Во најновата публикација на Граница 3На веб-страницата, развивачите на Gearbox ги откриваат промените што се случија во играта во наредните месеци.

Внесете Граница 3На патеката на 13 февруари, играчите можат да го зголемат нивото од 50 претходни тампони на 53 нови тампони. Како и обично, секое ниво е опремено со поени за вештина за играчите да добијат нови вештини или да ги подобрат старите. Во истата лепенка, играчите ќе имаат можност да минат низ сцената, без оглед на тоа дали го виделе претходно.

Исто така присутен во февруарската лепенка е новиот режим True Takedown. Ова е тежок режим за играчите да изберат пред бришење на содржина. Според Gearbox, тој бил дизајниран да биде најтешката содржина од сите Граница 3.

Во февруари Patch има настани кои се одвиваат на играта на срцето срца на в Valentубените, каде што играчите сега имаат можност да се откажат. И, конечно, играчите ќе можат да ги деактивираат задачите на Guardian Rank, откако ќе ги добијат – земете некои бонуси што се добро заработени за тешкотии.

Менувачот, исто така, се осврна на неколку одлики што се појавија во март, како што се подобрување на системот „Борба за вашиот живот“, „Мајхем 2,0“ и проширување на „Ехокаст продолжен дупч“, што им овозможува на гледачите да соберат ист плен како нивните омилени предаватели.