Гугл Пиксел 3 XL, звучници на Клипш, Самсунг Смарт ТВ и повеќе …

Google Pixel 3 XL, speaker Klipsch, Samsung Smart TV, dan banyak lagi ... 1

Гугл Пиксел 3 XL, звучници на Клипш, Смарт ТВ Самсунг и многу повеќе ... 2

Дали се нарекувате зависник од филм, но вашиот глас свири од вашите ТВ звучници? Гледајте филмови како што се наменети со подот звучникот на Клипш R-24F и додајте го сабвуферот Клипш 300W за значително проширување на опсегот на басот, динамиката и перформансите. Новиот тест за звучници со комплетната анимирана серија Бетмен во Blu-Ray која се продава за 43,99 долари.

Ако претпочитате да гледате филмови или да бркате забави на Netflix додека сте во движење, тогаш 10,5-инчниот Apple iPad Pro ќе ви биде совршен пријател.

Погледнете повеќе од денешните најдобри зделки од …, а за петок, 19 јули. Прочитај повеќе …

Повеќе за игри, звучници, Google Pixels, Smart TV и Mashable Shopping

Https% 3a% 2f% 2fblueprint api производство.s3.amazonaws.com% 2fupload% 2fcard% 2fimage% 2f1017543% 2f788ae937 4183 43dc 802e 5294afba8190

Слика: Амазон


399,99 $


Исклучено 99,01 $ (20%)

499 долари

Главна

Https% 3a% 2f% 2fblueprint api производство.s3.amazonaws.com% 2fupload% 2fcard% 2fimage% 2f1017531% 2f4f1d9596 1fb0 4cf6 ​​8703 e682f0e0a6e0

СЛИКА: АМАЗОН


169,99 $


Исклучено 29,01 $ (15%)

199 долари

Https% 3a% 2f% 2fbloeprint производство на пожар.s3.amazonaws.com% 2fupload% 2fcard% 2fimage% 2f1017533% 2fcb2525d0 eaaa 4517 9463 1768a14aa45c

Слика: Амазон


149 долари


150 американски долари (50%)

299 долари

Главна

Https% 3a% 2f% 2fblueprint api производство.s3.amazonaws.com% 2fupload% 2fcard% 2fimage% 2f1017535% 2f48851935 9858 4989 93e4 0e84d7ea010e

СЛИКА: Долна дома (д-р)


747,99 $


100 УСД (12%)

847,99 $

Https% 3a% 2f% 2fblueprint производство на пожар.s3.amazonaws.com% 2fupload% 2fcard% 2fimage% 2f1017539% 2fdd293583 f0dd 4a16 a2c3 f1f251e5e575

СЛИКА: АМАЗОН


1.099 долари


300 УСД (21%)

1.399 долари

Главна

Https% 3a% 2f% 2fbloeprint производство на пожар.s3.amazonaws.com% 2fupload% 2fcard% 2fimage% 2f1017536% 2f4c310ca1 3cf1 44f a35f 3b4f21589e95

Слика: Амазон


399,99 $


400 УСД (50%)

799,99 $

Главна

Https% 3a% 2f% 2fblueprint производство на пожар.s3.amazonaws.com% 2fupload% 2fcard% 2fimage% 2f1017538% 2f9aae5a33 ac2f 42e2 b6cc f55347ac8e18

Слика: WALMART

Https% 3a% 2f% 2fblueprint api производство.s3.amazonaws.com% 2fupload% 2fcard% 2fimage% 2f1017540% 2f1104c428 01e8 42cd bb7a fa135d39cecf

Слика: Амазон


19,99 $


Исклучено 15,00 УСД (43%)

34,99 $

Главна

Https% 3a% 2f% 2fblueprint производство на пожар.s3.amazonaws.com% 2fupload% 2fcard% 2fimage% 2f1017541% 2f4c389fe8 0d64 45bb 9bd8 66c4a9dbd642

Слика: Амазон


349 долари


50 $ попуст (13%)

399 долари

Главна

Https% 3a% 2f% 2fblueprint api производство.s3.amazonaws.com% 2fupload% 2fcard% 2fimage% 2f1017545% 2fd4fc95b8 8507 4eaf 8246 62dc81ccb85a

СЛИКА: АМАЗОН


139,99 $


80 $ попуст (36%)

219,99 $

Главна

Https% 3a% 2f% 2fblueprint производство на пожар.s3.amazonaws.com% 2fupload% 2fcard% 2fimage% 2f1017547% 2f1195837b 8677 4e8b 97fb 20e51ed6c2a1

Слика: Амазон


43,99 $


46,00 УСД (51%)

89,99 $

Главна

Https% 3a% 2f% 2fblueprint api производство.s3.amazonaws.com% 2fupload% 2fcard% 2fimage% 2f1017549% 2f48d99742 34dc 4f7c b2fa a543919c56d8

СЛИКА: АМАЗОН


269,99 $


80,01 американски долари ОД ОД (23%)

350 долари

Главна

Https% 3a% 2f% 2fbloeprint производство на пожар.s3.amazonaws.com% 2fupload% 2fcard% 2fimage% 2f1017551% 2f0faebb73 3e5d 4fda a32b c6430121a67f

Слика: WALMART


699 $


700 УСД (50%)

1.399 долари

Https% 3a% 2f% 2fblueprint api производство.s3.amazonaws.com% 2fupload% 2fcard% 2fimage% 2f1017554% 2fcb5c1aed 0ebd 486f 9d1d a261234d2873

Слика: ДЕЛ


299,99 $


90 $ попуст (23%)

389,99 $

Https% 3a% 2f% 2fblueprint api производство.s3.amazonaws.com% 2fupload% 2fcard% 2fimage% 2f1017555% 2f68f9846e 1141 48d9 8e86 c97421549c35

Слика: Амазон


779,99 $


219,01 американски долари ОД ОД (22%)

999 $

Главна

Https% 3a% 2f% 2fblueprint производство на пожар.s3.amazonaws.com% 2fupload% 2fcard% 2fimage% 2f1017558% 2fbc6358ae 4899 49dc 8cac 915e9d6b8e8f

Слика: WALMART


44,999 $


Исклучено -44.301 $ (-6347%)

698 $

Https% 3a% 2f% 2fblueprint производство на пожар.s3.amazonaws.com% 2fupload% 2fcard% 2fimage% 2f1017560% 2f7be58677 416b 4068 b660 67e2e6ee077f

Слика: Амазон


206,61 американски долари


Исклучено 193,38 УСД (48%)

399,99 $

Главна

Https% 3a% 2f% 2fblueprint api производство.s3.amazonaws.com% 2fupload% 2fcard% 2fimage% 2f1017561% 2ff691008c 91e8 4181 a6d7 6c03dee40f93

СЛИКА: АМАЗОН


19,99 $


40 УСД (67%)

59,99 $

Главна

Извор: https://mashable.com/shopping/best-deals-july-19-2019-google-pixel-3-xl-klipsch-speakers/