Гугл Пиксел 4 објавен во ново видео за истекување

Google Pixel 4 Dirilis dalam Video Kebocoran Baru

Досега видовме многу истекувања слики и рендерирање на слики за Гугл Пиксел 4. Сега мобилниот телефон всушност гледа во видеото.

Во видеото кое го сподели Хало Мобиле, за разлика од претходниот модел, задниот дел на телефонот има сјајно монохроматско стакло. Очекуваните големи врвни рамки, тркалезен агол на екранот и блок од квадратни фотоапарати се исто така видливи.

Исто така, можете да видите дека копчето за вклучување има различна боја од остатокот на телефонот. Во ова видео, бојата на уредот е црна, додека копчето за напојување е бело и шокантно 3,5 милиметарски приклучок за слушалки Исто така има.

Видеото, исто така, светнува на екранот, но не покажува многу. Сепак, се чини дека ова е првична верзија на производство, а не финална верзија на уредот или верзија која е близу до финалната верзија. Она што не е многу јасно е Пиксел 4 или Пиксел 4 XL Е проблем. Меѓутоа, ако видите видео снимки, ова е веројатно Pixel 4 XL.

Се разбира, како истекување вести, не сметаме дека се точни информации, но им приоѓаме со претпазливост. И покрај тоа што мобилниот телефон изгледа доста функционален во видеото, сепак може да биде убедлива копија. Сепак, затоа што она што го гледаме во видеото се совпаѓа со она што го слушнавме досега, вака изгледа вистинскиот Pixel 4.

Google Pixel 4Официјално можеме да кажеме дека има кратко време Гугл Изгледа дека ќе го претстави својот нов мобилен телефон во октомври.