Гугл Пиксел 4 XL излезе во опсегот на видео во живо

Google Pixel 4 XL bocor dalam video langsung yang ekstensif

Шансите се дека нема да разберете голем дел од коментарите во овој дел, но го гледате видеото само доколку сакате да видите детали во претстојниот Google Pixel 4 XL. Се чини дека гледаме „Панда“ верзија на уредот со портокалово копче за напојување (ќе има црно, исто така и портокалова верзија), со бело на задниот дел и црни рабови. Исто така, можете јасно да ги видите поставките на фотоапаратот од задната страна, што беше откриено од самиот Google пред извесно време.

Стаклото веќе не е дуо-тон, туку една боја, во еден вид материјал. Навраќајќи се на предната страна, можеме да видиме релативно голема врвна рамка, главно затоа што Google спакува многу хардвер на екранот. Нема криви, дупки за дупчење или други засеци, но самиот изглед се чини заоблен (без разлика дали е физички или преку софтвер сè уште не е познат).

На дното, можете да ги видите звучникот и микрофонот како трепкаат горе-долу свртувајќи ја USB-Type-C портата за полнење и нема приклучок за слушалки. Може да ја видите и апликацијата Камера, која е малку бавна, можеби затоа што можеби нема да го видиме финалниот хардвер или софтвер.

Големините на екранот од 5,7 и 6,3 инчи, за редовните и XL верзии, добиваат потврда во видеото, а исто така и стапка на освежување од 90Hz на екранот, наречена Smooth Display, со свои поставки автоматски да се префрла помеѓу 60Hz и 90Hz за да заштедите живот батерија.

Исто така, можете да видите Темни теми и други интересни битови во видеото подолу. Исто така, има и второ видео подолу, во кое се прикажани сите три опции во боја, фокусирајќи се повеќе на портокаловата варијанта (Корали). Уживајте!

Разговарајте за овој пост