Дали серверите DoulCi сè уште работат во 2018 година? Како да ги проверите серверите …

Дали серверите DoulCi сè уште работат во 2018 година? Како да ги проверите серверите ...

Сервери DoulCi 2018 година: Познатата и единствена работна алатка за прескокнете iCloud е сè уште жив? имало илјадници позитивни критики за ова Алатка за верификација на бајпас на Apple во последно време. Многу луѓе се пожалија дека овој сервер не работи со нивните нови уреди со iPhone 8, iPhone X. Но, прашањето е сè уште тука. Како да го пронајдете Серверот DoulCi на Интернет или уште не е во 2018 година.

Има многу корисници на iPhone кои редовно ги посетуваат серверите DoulCi за да избегнат активирање на iCloud на нивниот iPhone, iPad или iPod Touch. Но, бидејќи серверите се ограничени и огромната количина сообраќај главно резултира во несреќа на серверите. Затоа, многу луѓе нема да можат да пристапат до екранот за активирање ByClip iCloud, бидејќи серверите doulCi остануваат претежно присутни. Но, сè уште можете да проверите како да дознаете Серверите DoulCi се на Интернет или не читање на упатствата подолу.

За оние кои не знаат многу за серверите DoulCi, еве краток вовед. Овие сервери doulCi ви овозможуваат да го активирате ByPass iCloud бесплатно и оваа алатка е воведена од неколку хакери што се смета за најголема пукнатина во целиот Apple Security, откако некои хакери го компромитираа голиот селфи на најдобрите актерки на Холивуд.

doulCi-hack

Сепак, можете да дознаете за проблемот на серверите дали тие се онлајн или не со поврзување на вашиот уред со вашиот систем и понекогаш го тестираат. Има извештаи дека има над 35,000 ајфони кои ги занемарија Активирање на ICloud додека на списокот има повеќе од 29.000 iPad. Но, од остриот удар на PayPal на хакерските сметки, серверите останаа присутни и сопствениците се банкротирани. Еве ја целата приказна објавена на официјалната страница DoulCi.

DoulCi

Па, како да проверите дали серверот doulCi е на Интернет или не? Па, тоа е прилично едноставно главата наддо веб-страница на серверот doulCi doulci.net/overview/. Ако најдете дека серверот е на Интернет, следете ја врската подолу за тоа како можете да ја заобиколите активирањето на iCloud бесплатно со користење на серверот doulCi.

Како да се користи DoulCi за активирање ByPass iCloud.