Дали сте клиент на Водафон? Откријте ги ексклузивните подароци за вас!

Водафон: еве ги подароците посветени на долгогодишните клиенти. Ексклузивни подароци и промоции за клиенти на Водафон со Giga4You.

Вие сте клиент Водафон од најмалку една година? Па, знајте дека операторот има подарок за вас: тоа е новата промоција Giga4You, што им дава на Интернет и МК да сурфаат на Интернет врз основа на вашата лојалност.

Ајде да го откриеме новиот заедно Промоција на Giga4Ви ја претстави само Vodafone исклучиво за клиенти долгогодишен

Водафон Гига4Да: што е тоа? Како работи Водафон Гига4?

Еве ги сите детали и информации што ви требаат на Giga4You на Водафон.

Понудата Giga4Ви дозволува да ги искористите некои GB од 4G сообраќај на податоци, употреблив во рок од 28 дена од активирање е без никаква можност за обнова.

МК што ќе ви се понуди ќе варира во зависност од должината на престојот во Водафон, па доколку сте клиент од 1 година ќе имате 1 GB, 2 години 2 GB, 3 и 4 години ќе ти даде право 3 GB, Ајде 5 до 9 години 5 GB и конечно ако сте клиент од 10 или повеќе години тие ќе бидат добро примени 10 GB Не е лошо, нели?

Како што споменавме погоре, овој бонус е употреблив само еднаш и можете да го активирате до 5 јуни, преку апликацијата Мојот Водафон или со повикување на бесплатниот број 42040.

Доколку е потребно, сепак, можете да најдете повеќе информации со консултација со директната врска до промоцијата на страницата Водафон

Дали ќе ја искористите понудата? Известете ни!