Дали OnePlus прави втор 5G телефон, можеби OnePlus 7T Pro?

Apakah OnePlus membuat ponsel 5G kedua, mungkin OnePlus 7T Pro?

OnePlus направи 5G телефон, OnePlus 7 Pro 5G, кој беше лансиран претходно ова лето, но може веќе да има нов на хоризонтот.

Прво, да се вратиме: Мрежата Спринт 5Г во моментов живее во пет американски градови и се очекува наскоро да се прошири во ЛА, Yorkујорк, Феникс и Вашингтон. И, потврдено е дека 5Г смартфонот од OnePlus ќе биде четврт 5G уред што го носи, заедно со LG V50, Samsung Galaxy S10 5G и HTC 5G Hub. Но, Спринт не откри кој 5G уред го добил од OnePlus.

  • Спринт ќе започне со вклучување на мрежата 5G во САД во мај

Нема детали за датумот на објавување, цената или спецификациите. Додека луѓето ќе сметаат дека ќе добие нов OnePlus 7 Pro 5G, медиумите брзо забележаа дека OnePlus се очекува да ја открие својата замена подоцна оваа година. Ако мислите дека е краток животен век, имајте на ум OnePlus изнудува уред со среден циклус “Т”. На пример, OnePlus 6T дебитираше околу шест месеци по OnePlus 6.

Дали OnePlus прави втор 5G телефон, можеби OnePlus 7T Pro?  1

Како часовници, неодамна се појави слика на Интернет, која покажува како што се вели, OnePlus 7T Pro. Додадете на тоа, а можноста за OnePlus 7T Pro е 5G уред кој оди во Спринт САД. Но, ништо не е официјално, така што вашата претпоставка е добра како нашата.