Датаминерите ги наоѓаат деталите за Revenant, следната легенда на Apex Legends

La guía del gamer.

Познатиот Apex Legends Dataminer стигна до нови детали од следната легенда за игри во најновата печка на Iron Crown. Тоа1Мининг качувањето видеа на YouTube покажува сè што ќе најде и ги споделува неговите мислења за тоа.

Следната легенда ќе се вика Revenant, датумот на нејзино издавање не е пронајдена, но се наоѓа неговата можност, иако истиот датаминер признава дека тие се толку моќни и корисни што не можат да бидат ослободени со сите нив, а вистината е дека е вистина, но не е прв пат одговорните за балансирање играта не успева во овој случај.

Датаминерите ги наоѓаат деталите за Revenant, следната легенда за Apex Legends 1

Легенда со алатка

Очигледно Revenant ќе стане Simulacrum, ова во основа е робот со човечка свест благодарение на процесот на пренесување човечки податоци, ова е концепт што е воведен на Titanfall, други игри Respawn и кој се користи од Apex Legends како спин-оф. На овој начин веќе знаеме дека Pathfinder нема да биде толку уникатен во овој аспект.

Од друга страна, Преродбеникот ќе има две позиции, една нормална и една темна. Првиот ќе биде поддржувачки карактер, а вториот е тивок убиец. Со обете позиции, Преживеаникот може да се движи побрзо кога крцка и кога се качува на ид, но секоја вештина е многу различна.

Датаминерите ги наоѓаат деталите за Revenant, следната легенда 2 на Apex Legends

Во обична поза ќе користиме две вештини, „Означени со смрт“ и „Отровна бомба“, со првото ќе фрлиме нож кој ќе го обележи противникот 60 секунди насекаде на картата, додека со другите ќе го труеме привремено времето не е одредено Двете од овие вештини бараат од нас да ја достигнеме целта и да го реактивираме после тоа, инаку противникот може да го елиминира може да го елиминира ефектот ако некој го лекува во живот што е можно поцелосно.

Последната вештина на ова држење ќе се вика „Меморија тотем“ и ќе функционира како „будење“ за сите пријателски ликови кои ги допираат тотемите пред нивната смрт, ако тие направат тие нема да умрат кога животот ќе достигне нула, но ќе се вратат на друга локација со 20 живот

Замолчи и исклучи

Сега темното држење на телото ќе ви овозможи да користите две безимени вештини во податоците. Првиот ќе ви овозможи да прошетате без да направите звук и да бидете побрзи 6 секунди, мора да убиете или умирате за повторно да ја искористите оваа способност, така што тоа е вештина што ќе ја користиме само кога сме сигурни дека ќе влеземе во битка. Друга можност ви овозможува да лансирате клонови што можеме да ги телепортираме ако сакаме, исто така мора да ги убиеме за да ги користиме повторно.

Последната можност на ова држење ни овозможува да ја отвориме „вратата“ на wallидот за да избегнеме опасни ситуации или да изненадиме некого. Тоа1Мининг Тој се сомнева дека крајната вештина е она што ќе ни овозможи да се промениме од една во друга позиција, но тоа е дета a што не е објаснето во пронајдените податоци.

Мора да почекаме некое време додека Рефвон не ни ја покаже новата легенда, официјалното соопштение за Revenant нема да трае подолго и ќе пристигне во септември.

https://www.youtube.com/watch?v=6lZ5S4zvlr4